DA LI JE OVO KRAJ SAGE? Poznato gde Petrušev nastavlja karijeru! Ovaj snimak sve govori! (VIDEO)

Autor:

Sport

27.08.2024

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac ipak ostaje u Pireju.

DA LI JE OVO KRAJ SAGE? Poznato gde Petrušev nastavlja karijeru! Ovaj snimak sve govori! (VIDEO)

Foto: Profimedia

Filip Petrušev

Reprezentativci Srbije, Nikola Milutinov i Filip Petrušev, vratili su se obavezama u klubu Olimpijakos nakon osvajanja bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Parizu. Čelnici kluba iz Pireja su im omogućili duži odmor kako bi se odmorili i spremno dočekali nove izazove. Ova vest je naišla na veliko interesovanje javnosti, a na društvenim mrežama je objavljen snimak sa moćnim komentarom "Srbi su se vratili", što je dodatno podstaklo uzbuđenje među navijačima.

Odluka Filipa Petruševa da se pridruži ekipi Olimpijakosa razočarala je navijače Crvene zvezde koji su se nadali povratku ovog talentovanog košarkaša u njihov klub. Tokom celog leta su se spekulisale mogućnosti njegovog povratka, a pregovori su bili u toku. Međutim, čini se da Olimpijakos nije spreman da se odrekne Filipovih usluga, što je dodatno ojačalo vezu između igrača i grčkog kluba.

Podsetimo, Olimpijakos je krenuo sa pripremama za novu sezonu u koju ulazi sa velikim ambicijama. Ipak, u timu imaju određenih problema, a to je povreda Mustafe Fala, koji je veći deo prošle sezone bio prva centarska opcija usled povrede Nikole Milutinova. Njegova povreda deluje ozbiljno, a pominje se i operacija. Biće zanimljivo videti kako će navijači crveno-belih reagovati kada tim iz Pireja bude gostovao u Beogradu i na koji načun će ga dočekati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading