DELIJAMA SE OVO NEĆE SVIDETI! Nove informacije u vezi s dolaskom Petruševa u Zvezdu! Nije dobro...

Autor:

Sport

27.08.2024

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac sve dalje od povratka na Mali Kalemegdan.

DELIJAMA SE OVO NEĆE SVIDETI! Nove informacije u vezi s dolaskom Petruševa u Zvezdu! Nije dobro...

Foto: Profimedia

Filip Petrušev

Crvena zvezda je iskazala želju da u svoje redove vrati srpskog reprezentativca Filipa Petruševa, ali je transfer u ovom trenutku daleko od realizacije.

Bar tako izgleda kad se pogleda situacija u Olimpijakosu, koji se iznenada suočio s problemima, pred start nove sezone.

Iako je Nebojša Čović, predsednik srpskog i regionalnog šampiona, najavio da bi Zvezda mogla da angažuje 16. igrača u rosteru, a da bi to isključivo bio Petrušev i niko više, što je potvrdio i prvi čovek UO crveno-belih Željko Drčelić, male su šanse da se tako nešto desi.

Naime, kako prenose grčki mediji, velikan iz Pireja našao se u problemu, pošto je prvi centar Mustafa Fal trenutno povređen i, po svoj prilici moraće na operaciju, te će nekoliko meseci odsustvovati sa parketa.

Foto: Starsport

Mustafa Fal

To bi, dalje, značilo da je Pirejcima i te kako potrebna svaka pomoć pod obručima. U prevodu, ne bi se rado odrekli Filipa Petruševa koji je neskrivena želja Crvene zvezde, ali i koji je igrao sjajno u završnici prošle sezone i na Olimpijskim igrama u Parizu.

Navijači tima sa Malog Kalemegdana se iskreno nadaju da će se francuski gorostas oporaviti i početi sezonu, odnosno, da bi njegovim povratkom na parket i povratak Filipa Petruševa među crveno-bele postao realnija priča.

Zato se sa nestrpljenjem čekaju nove vesti iz Olimpijakosa o zdravlju Mustafe Fala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading