MARIN UBEĐEN U USPEH ZVEZDE! "Verujem da je TO dodatan faktor"!

Autor:

Sport

27.08.2024

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji kapiten crveno-belih nada se prolasku protiv Norvežana.

MARIN UBEĐEN U USPEH ZVEZDE! "Verujem da je TO dodatan faktor"!

Foto: Starsport

Tehnički direktor Crvene zvezde, Marko Marin, izneo je optimistične prognoze uoči revanš meča sa norveškim Bode Glimtom.

Proslavljeni prvotimac crveno-belih napominje da je cilj srpskog prvaka plasman u grupnu fazu Lige šampiona, te da vlada pozitivna atmosfera među igračima. Operativac Zvezde ističe da je ekipa temeljno spremna za odlučujući meč, kao i da su prvotimci svesni izazova koji ih očekuju.

- Spremili smo se dobro za ovu utakmicu. Znamo šta nas očekuje i ulazimo optimistički. Mi smo sigurni da smo pripremljeni za ovu utakmicu, da ćemo hrabro ući u igru, ali naravno i pametno - rekao je Marin za RTS.

Republika

Foto: Starsport

Marko Marin

Nekadašnji ljubimac delija je naglasio da će fudbaleri Zvezde i Bode Glimta odigrati spektakularnu utakmicu, pred punim tribinama stadiona "Rajko Mitić".

- Kad se iz tunela izađe i vidi pun stadion, navijanje, pozitivna atmosfera, to toliko znači igračima da možda to nekim ljudima nije jasno. Ja verujem da će to biti dodatan faktor koji će nam pomoći da prođemo - zaključio je Marin.

On je tokom igračke karijere slavu doživeo igrajući u Borusiji Menhengladbah, Verderu, Čelsiju, Olimpijakosu, odakle je i stigao na Marakanu. Za reprezentaciju Nemačke odigrao je 16 mečeva i dao jedan gol. 

Crveno-beli su, podsetimo, poraženi na severu Norveške rezultatom 1:2, pa će u revanšu morati da slave sa dva gola razlike, kako bi elimilisali Bodo Glimt. U slučaju neuspeha, Zvezdi je obezbeđeno mesto u grupnoj fazi Lige Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading