GROBARI U ŠOKU! Odlazi i Kaboklo! Menadžer POTVRDIO: Uskoro POTPISUJE ugovor!

Autor:

Sport

27.08.2024

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilac napušta crno-bele.

GROBARI U ŠOKU! Odlazi i Kaboklo! Menadžer POTVRDIO: Uskoro POTPISUJE ugovor!

Foto: Starsport

Saga oko transfera Bruna Kabokla još uvek traje, a poslednje vesti stižu od njegovog menadžera Danijela Hazana. On je potvrdio da je Brazilac na ulaznim vratima NBA lige, te da trenutno trenira sa Golden Stejt Voriorsima, sa kojima pregovara o potpisivanju ugovora.

Kaboklo je prošle sezone nastupao za Partizan, ali se rastao sa klubom zbog kršenja pravilnika u samom finišu sezone. Iako su se pominjali brojni klubovi, Kaboklo se još uvek nije dogovorio sa nijednim.

Njegov prethodni angažman u NBA ligi bio je sa Toronto Reptorsima, ali je za četiri godine boravka u ovoj franšizi bio na pozajmicama. Slična situacija se ponovila i kada je potpisao za Sakramento, a potom i za Memfis. Sezonu 2020/21 proveo je u Hjustonu, nakon čega je nastavio svoju karijeru u evropskim klubovima poput Limoža, Sao Paula, Kapitanes de suidad i bundesligaša Ulma.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sportando (@sportando)

 

Njegov menadžer Danijel Hazan napominje da je Bruno veoma blizu potpisivanja ugovora sa jednim NBA timom.

- On će trenirati sa Golden Stejt Voriorsima do četvrtka sa ciljem da potpiše ugovor i veruje da će uspeti. U pregovorima smo, dobro napredujemo. Definitivno je opcija koju vredi zadržati - istakao je Hazan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading