ĐOKOVIĆU JE JEDAN ČOVEK UKRAO ŠOU! Ovo nije VIĐENO na teniskim mečevima! (FOTO)

Autor:

Sport

27.08.2024

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaka mu čast.

ĐOKOVIĆU JE JEDAN ČOVEK UKRAO ŠOU! Ovo nije VIĐENO na teniskim mečevima! (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković je započeo ovogodišnji US open duelom i pobedom protiv Radua Albota iz Moldavije, kog je savladao rezultatom 3:0 (po setovima 6:2, 6:2, 6:4) na stadionu "Artur Eš".

Meč je doneo mnogo uzbuđenja i sjajnih poteza, ali i nekoliko neobičnih momenata koji su privukli pažnju publike.

Američka publika je poznata po svojoj liberalnijoj atmosferi na sportskim događajima, a to se moglo primetiti i tokom meča Novaka Đokovića. Gledaoci su slobodno šetkali za vreme poena i pravili buku, stvarajući jedinstvenu atmosferu.

 

 

Međutim, jedan od neobičnih momenata tokom meča bio je mladić koji je uživao u alkoholu na tribinama. Naređao je desetak čaša na stolu i uživao u besplatnom piću, postajući nehotice zvezda večeri kada ga je kamera snimila, a on toga nije bio svestan.

Novakova ubedljiva pobeda nad Albotom nije samo oduševila publiku već je i izazvala brojne reakcije na društvenim mrežama. Mnogi su istakli Đokovićevu dominaciju na terenu i izuzetne poteze koje je demonstrirao tokom meča.

Za plasman u treće kolo poslednjeg grend slema u sezoni Nole će igrati protiv velikog prijatelja i srpskog tenisera Lasla Đerea, koji je bio bolji od Nemca Jana Lenarda Štrufa.

Ukoliko osvojio pehar na popularnom Flešingu, najbolji u istoriji će postati apsolutni rekorder svih vremena sa 25. Grend slem trofeja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading