NIJE SAMO LUKA DONČIĆ! I legendarni Srbin POTVRDIO dolazak u Zagreb!

Autor:

Sport

27.08.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Memorial Dražen Petrović okupiće mnoge asove.

NIJE SAMO LUKA DONČIĆ! I legendarni Srbin POTVRDIO dolazak u Zagreb!

Foto: Tanjug/AP

Polako teku pripreme za organizaciju memorijalne utakmice posvećene legendarnom Draženu Petroviću, koja će se održati 5. septembra u zagrebačkoj Areni.

Iako je glavni događaj već sledeće sedmice, nisu još objavljena imena svih učesnika tog meča, kao ni gostiju. Isplivaju poneke informacije u javnost, uglavnom bez zvanične potvrde, ali da bi se privukli ljudi u glavni grad Hrvatske možda bi mogli da dobiju i kompletniju sliku.

U svakom slučaju, „Večernji list“ se svojski potrudio da prenese koju vest više, pa je pozvana Zdenka Zrilić, koordinatorka organizacije ovog događaja u čast jednog od najvećih evropskih košarkaša svih vremena.

Republika

Foto: Starsport

Vlade Divac

- Uzmite u obzir činjenicu da će u selekciji evroligaških igrača, koju će voditi treneri Željko Obradović i Neven Spahija, igrati trojica aktuelnih Realovih igrača, Kampaco, Tavares i Musa. To dovoljno govori o ozbiljnosti utakmice u kojoj će Hezonja igrati za reprezentaciju - rekla je Zdenka Zrlić.

Prema njenim rečima, NBA igrači, među kojima su i Hrvati Ivica Zubac, Dario Šarić i Bojan Bogdanović, neće igrati utakmicu, već će sedeti u prvom redu.

- Luka Dončić sigurno dolazi, a očekujemo još neke NBA igrače, kao i neke Draženove saigrače, među njima i Vlada Divca. Doći će predstavnici klubova za koje je Dražen igrao, ali i neki igrači čija imena ovog časa ne smem da spominjem, a moglo bi biti ugodnih iznenađenja. Osim toga, u Zagrebu će se sresti čelnici Evrolige, predvođeni Dejanom Bodirogom i FIBA. Mene najviše raduje što ćemo okupiti reprezentaciju Hrvatske i olimpijske 1992. koji će učestvovati u programu - navela je Zrlić.

Tokom večeri odaće se još počast i Krešimiru Ćosiću i Mirku Novoselu.

Tim stranaca, kako je naveo brat legendarnog Dražena, Aco Petrović, predvodiće trener Partizana i najtrofejniji evropski stručnjak, Želimir Željko Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading