"Bio mi je prijatelj, kao brat... Neću mu oprostiti što me je izdao!": Od ovog UDARCA se Bora NIKAD NIJE OPORAVIO!

Autor:

Zabava

27.08.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navikao je da mu on uvek bude sa leve strane, bio je pokretačka snaga benda.

"Bio mi je prijatelj, kao brat... Neću mu oprostiti što me je izdao!": Od ovog UDARCA se Bora NIKAD NIJE OPORAVIO!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Frontmen grupe Riblja čorba Bora Đorđević kome se lekari u Sloveniji bore za život, pre četiri godine ostao je bez kolege i prijatelja Miroslava Miše Aleksića, koji je preminuo 29. novembra 2020. godine od posledica Kovida-19. 

Bora se od ovog gubitka nikada nije oporavio, a jednom prilikom je istakao da mu nikada neće oprostiti što ga je izdao i umro pre njega.

- Ne mogu o tome da pričam, to je toliko potresno da Miša za deset dana ode. Mi smo se dogovorili da nas dvojica umremo zajedno na bini, ali je on poranio, izdao me je. Verujem da bi i on želeo da nastavimo da radimo - rekao je ranije Đorđević duboko potresen Aleksićevom smrću.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bora Đorđević je imao dogovor sa Mišom da zajedno umru na bini

On je govorio i o tome koliko mu je bilo teško da sa bendom nastavi dalje, te dok se pripremao za koncert koji je posthumno održan u Mišinu čast.

- Bilo je strašno, strašno... Navikao sam da 43 godine Miša uvek bude sa leve strane, da vidim njegovu nasmejanu facu... Bez njega je sasvim drugačije. Imali smo sreću da čovek koji je radio sa nama kao svetski tehničar Ivan Stanković uzme bas gitaru u ruke. Imali smo desetak koncerata, na svakom koncertu bio je minut aplauza za Mišu Aleksića. Stalno mi nedostaje. Navikao sam da sa njim stalno pričam... Uhvatim telefon da ga pozovem i shvatim da ga nema. Bio mi je prijatelj, kao brat... Strašno mi nedostaje - rekao je nesporedno nakon Mišine smrti Bora u Beogradskoj hronici i dodao:

- Počeli smo da pravimo album pre nego što je preminuo. Napravio sam tekst, on je uspeo i da odsvira u jednom studiju, sačuvali smo tu bas gitaru, a mi smo otpeveli, izdaćemo to na novom CD. zove se "Dve gitare": "Ne trošite džabe pare, nisam tol'ko važan lik, ukrstite dve gitare, nek' to bude spomenik."

Republika

Foto: Printscreen

Miša Aleksić pre četiri godine preminuo od posledica korone

U jednom od intervjua je priznao da bez Aleksića više nikad ništa neće biti isto.

- Moj brat Miša je bio pokretačka snaga benda i ne znam kako bez njega - rekao je Bora Čorba za 24sedam i naglasio da je Mišin odlazak osim za njegovu porodicu i prijatelje, strašan udarac za “Riblju čorbu”:

- Da, udarac od koga se ne oporavlja! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading