MONSTRUMU IZ NIŠA POVEĆANA KAZNA: Silovao ćerku i napravio joj dete, a robijaće 16 godina!

Autor:

Hronika

27.08.2024

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

B. M. (52) prethodno je bio osuđen na devet godina i dva meseca zatvora

MONSTRUMU IZ NIŠA POVEĆANA KAZNA: Silovao ćerku i napravio joj dete, a robijaće 16 godina!

Foto: pixabay.com

Sudijski čekić

Nišlija B. M.(52) koji je 2020. godine silovao ćerku (21), a nakon čega je ona rodila njegovo dete osuđen je na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od 16 godina, objavilo je danas Više javno tužilaštvo u Nišu.

On je prethodno osuđen na devet godina i dva meseca zatvora, a sada mu je kazna preinačena prema objavi VJT.

- Usvajanjem žalbe Višeg javnog tužilaštva u Nišu preinačena je presuda Višeg suda u Nišu od 19.03.2024. godine, u delu odluke o krivičnoj sankciji, tako što je presudom Apelacionog suda u Nišu od 13.08.2024. godine optuženom za krivično delo nasilje u porodici iz čl. 194 st. 1 КZ utvrđena kazna zatvora u trajanju od 1 godine i 6 meseci i za produženo krivično delo silovanje utvrđena kazna zatvora u trajanju od 15 godina, pa je okrivljeni osuđen na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od 16 godina, saopštilo je VJT.

Nišlija B. M.okrivljen je da je više puta silovao ćerku u niškom naselju Trošarina, a sve je otkrila njena mlađa sestra koja je primetila da se otac skriva u jednoj sobi njihove kuće, vodeći sa sobom ćerku.

B. M. je optužen, kako je ranije navedeno, da je prvi put silovao ćerku 2020. godine i to prvog dana kada je ona po sopstvenoj želji, a po sticanju punoletstva, došla da živi kod njega.

Zločin je otkriven pošto je devojka napustila očevu porodicu i otišla kod majke koja živi u Pećincima. On je bio prijavljen i klupko ovog nasilnika se odmotavalo dok nije uhapšen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading