TA ULOGA JE JAKO BITNA! Spajić izneo očekivanja pred Bode, pa se dotakao navijača i stranih igrača!

Autor:

Sport

27.08.2024

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-bele očekuje bitan duel.

TA ULOGA JE JAKO BITNA! Spajić izneo očekivanja pred Bode, pa se dotakao navijača i stranih igrača!

Foto: Starsport

Uroš Spajić

Kapiten Crvene zvezde, Uroš Spajić, izneo je svoja očekivanja na konferenciji za medije uoči revanš meča crveno-belih i Bode Glimta u plej-ofu za Ligu šampiona. Spajić je istakao da su svesni izazova koji ih očekuju u revanšu i da će ekipa dati sve od sebe kako bi ostvarila pozitivan rezultat.

 - Znamo šta nas čeka... Očekivanja su velika, poznato je o kakvom se protivniku radi. Nije ono u Norveškoj bio naš maksimum, pa ćemo se potruditi da budemo bolji i agresivniji u revanšu i pokušamo uz podršku sa tribina da uđemo u Ligu šampiona - započeo je obraćanje medijima Spajić.

Iskusni defanzivac ne razdvaja domaće i strane igrače.

 - Ne bih razdvajao strance i domaće igrače, svi smo u službi tima. Nije bilo najsjajnije tih par dana, ali mislim da smo se dobro pripremili, izanalizirali, videli šta je bilo loše, šta dobro. Uloga odbrane je jako bitna, znatno je lakše ako ne primimo gol. Oni su jaki, dinamični, agresivni i probaćemo da odgovorimo ukoliko želimo pozitivan rezultat, a svima je jasno da želimo - naveo je Spajić.

Foto: Starsport

Uroš Spajić

Za kraj je govorio i o odgovornosti.

 - Svaki igrač koji je u Zvezdi ima ogromnu odgovornost... Ostali smo dužni navijačima, videla se njihova frustracija jer smo mogli bolje. Bili smo svesni posle meča da smo možda mogli da napravimo više. Sačuvali smo energiju za sutra, nisam ja bitan, svi smo u službi tima i na meni je da pomognem ekipi, da svi budemo kao jedan i pokažemo hrabrost. Zvezda je ogroman klub, nemamo pravo da potcenjujemo bilo koga, bez obzira kako se on zvao i na nama je da odigramo najbolju moguću utakmicu i uđemo u Ligu šampiona - poručio je Uroš Spajić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading