NEĆE IMATI IGLA GDE DA PADNE! Evo kako ide PRODAJA ulaznica za meč Zvezda - Bode!

Autor:

Sport

27.08.2024

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski prvak imaće 12. igrača na svojoj strani.

NEĆE IMATI IGLA GDE DA PADNE! Evo kako ide PRODAJA ulaznica za meč Zvezda - Bode!

Foto: Republika.rs

Delije

Utakmica plej-ofa za plasman u Ligu šampiona između Crvene zvezde i Bode Glimta (sreda, 21.00) izazvala je ogromno interesovanje među navijačima.

Prema poslednjim podacima iz tabora srpskog prvaka, sve karte za ložu "Siniša Mihajlović" su rasprodate, dok je za severnu tribinu ostalo manje od hiljadu ulaznica.

Za tribine "istok" i "zapad" još uvek su dostupne karte, ali se očekuje da će stadion biti popunjen do poslednjeg mesta.

- Očekujemo pun stadion i svi oni koji još nisu nabavili kartu - sada je pravi trenutak da to urade - poručuju iz Crvene zvezde.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

 

Cene ulaznica za ovaj važan meč kreću se od 1.200 dinara za severnu ili južnu tribinu, preko 2.200 za istočnu, 2.600 za zapadnu, pa sve do 4.000 dinara za ložu "Siniša Mihajlović", koja je prva rasprodata.

Pred ovaj okršaj, podršku izabranicima Vladana Milojevića dale su i legende kluba sa Marakane, a šta su poručili pročitajte ovde.

- Igramo protiv dobre ekipe, ali ovde nema loših, mogu reći o njima sve u superlativu. Imaju svoj sistem rada i igre i ne očekuje nas teška utakmica kao i u Norveškoj - upozorio je trener Zvezde.

Norvežani su pobedili u Zvezdu prvom duelu rezultatom 2:1, revanš utakmica nosi veliku tenziju i očekivanja. Gol vredan nade za srpskog šampiona, na stadionu Aspmira, postigao je Ognjen Mimović.

Pobednik ovog dvomeča izboriće plasman u Ligu šampiona, koja se prvi put igra po novom sistemu, dok će poraženi tim nastaviti takmičenje u Ligi Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading