POSLE RASTANKA SA PARTIZANOM! Evo gde je i čime se bavi Džejms Naneli! (VIDEO)

Autor:

Sport

27.08.2024

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanac napustio crno-bele.

POSLE RASTANKA SA PARTIZANOM! Evo gde je i čime se bavi Džejms Naneli! (VIDEO)

Foto: Starsport

Košarkaš Partizana Džejms Naneli

Puno prašine se diglo nakon odlaska Džejmsa Nanelija iz Partizana, a spekulacije o tužbi koju je podneo klubu naveli su javnost na razmišljanje.

Međutim, crno-beli su demantovali tvrdnje o tužbi, dok se prvi snimak Nanelija iz Sjedinjenih Američkih Država pojavio na društvenim mrežama.

Nakon napuštanja redova Partizana, Džejms Naneli se nalazi u SAD gde se posvećeno priprema za narednu sezonu. Snimak koji je objavljen na društvenim mrežama prikazuje Nanelija kako vežba šut sa svojim trenerima, jasno pokazujući da je i dalje u vrhunskoj formi.

Iako su se pojavile spekulacije o tužbi koju je Naneli navodno podneo protiv Partizana, klub iz Humske je odlučno demantovao ove tvrdnje. Nastala situacija dodatno je zaintrigirala javnost i podstakla raspravu o razlozima Džejmsovog odlaska iz Obradovićevog tima.

Saopštenje crno-belih možete da pročitate na ovom linku, a šta je Džejms Naneli potraživao od svog bivšeg tima u ovoj vesti.

Partizan su, u odnosu na ekipu iz prošle sezone, napustili gotovo svi igrači, sem Balše Koprivice, pa su sreću u drugim klubovima potražili: Kevin Panter, Zek Ledej, Alen Smailagić, Džejlen Smit, Aleksa Avramović, Mateuš Ponitka, Uroš Trifunović, Danilo Anđušić, Pi Džej Doužer, Frenk Kaminski, Ognjen Jaramaz se sporazumno rastao sa crno-belima... 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading