UOČI GOSTOVANJA U NORVEŠKOJ: Derbi kola - evo gde možete pratiti duel Čukaričkog i Zvezde!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.08.2024

06:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi put u istoriji dve ekipe igraju meč u Pančevu.

UOČI GOSTOVANJA U NORVEŠKOJ: Derbi kola - evo gde možete pratiti duel Čukaričkog i Zvezde!

Foto: Starsport

Premijerni meč pete takmičarske runde u okviru Superlige Srbije odigraće se danas, a u derbiju kola ekipa Čukaričkog dočekaće sedmostrukog uzastopnog šampiona Srbije i aktuelnog lidera, ekipu Crvene zvezde.

Navedeni duel igra se ranije u odnosu na ostale mečeve s obzirom da pulene trenera Vladana Milojevića već u utorak 20. avgusta očekuje prvi meč plej-ofa UEFA Lige šampiona kada će gostovati u Norveškoj ekipi Goto/Glimta.

Obe ekipe su u prethodna četiri prvenstvena meča u sezoni 2024/25 ostvarili identičan skor od po tri pobede i jednog remija, a crveno-beli su bolje plasirani zahvaljujući znantno boljg gol količniku.

Usled lošeg stanja travnate podloge na stadionu na Banovom brdu, derbi meč biće odigran na stadionu "Mladost" u Pančevu, a svi oni koji nisu u mogućnosti da zauzmu mesto na tribinama stadiona u gradu na obali Tamiša, imaće priliku da direktan prenos prate na kanalu TV Arena sport Premium 2.

Republika

Foto: Starsport

Istinski prvenstveni derbi koji redovno donosi uzbuđenja

 

- Super liga Srbije, 5. kolo:

Čukarički - Crvena zvezda

Stadion: "Mladost", Pančevo

Datum: Četvrtak, 15. avgust

Početak: 20 časova

Očekuje se da će ovaj meč doneti uzbuđenje i neizvesnost, s obzirom na trenutnu formu i rezultate oba tima. Fudbaleri obe ekipe će sigurno dati sve od sebe kako bi osvojili važne bodove i popravili svoj plasman na tabeli Superlige.

Uoči meča protiv Čukaričkog trener šampiona Vladan milojević je izjavio:

- Očekuje nas teška utakmica protiv Čukaričkog koji igra dobro od početka sezone. Reč je o ekipi koja je dobro spremljena i to vidimo po bodovima i rezultatima. Tradicija kaže da uvek imamo problem sa Čukaričkim, tako da moramo da se dobro spremimo psihički i fizički za to. Docić je igrač koji je legenda Čukaričkog i sve se vrti oko njega. Dobro izvodi prekide, slobodnjake i kornere. Lider je u pravom smislu te reči, kao i iskusni Jovanović, Stevanović, Ivanović. Imaju i dobar balans sa mladim igračima i to im je vodeća filozofija. Svakako je Docić neko na koga treba obratiti pažnju.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading