VLAHOVIĆ POSLE DVA GOLA! Imao je reči HVALE samo za NJEGA!

Autor:

Sport

27.08.2024

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski napadač oduševio na gostovanju Veroni.

VLAHOVIĆ POSLE DVA GOLA! Imao je reči HVALE samo za NJEGA!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Juventusa sa dve pobede su otvorilil novu sezonu u Seriji A, pošto su posle Koma (3:0) pred svojim navijačima, istim rezultatom na Bentegodiju savladali domaću Veronu.

Junak trijumfa "stare dame" bio je dvostruki strelac Dušan Vlahović, koji je posle meča u prvi plan stavio novog trenera bjanko-nera Tjaga Motu.

- Kada je Mota došao u Juventus, mnogo smo razgovarali. Rekao mi je da me vidi kao previše nervoznog na terenu, da moram bolje da upravljam negativnim emocijama tokom utakmica, i da se ne ljutim zbog gluposti - rekao je Vlahović.

Republika

Foto: Profimedia

Tijago Mota

Srpski reprezentativac ne krije oduševljenje početkom na startu novog cilkusa, u kojem je tim iz Torina znatno podmladio ekipu.

- Osvojili smo tri boda, srećan sam zbog tima i navijača. Malo mi je nedostajala sreća protiv Koma, ali golovi su stigli i zadovoljan sam stavom ekipe. Vredno radimo. Sada imamo trenera sa drugačijim stilom. Da ništa ne oduzimamo gospodinu Masimilijanu Alegriju, sa kojim smo osvojili Kup Italije, ali sa Motom se naš stav promenio. Sada moramo da se ujedinimo i radimo još više jer velike stvari počinju iz svlačionice i od jedinstva tima - istakao je Dušan Vlahović.

Juventus će u drugom kolu italijanskog prvenstva dočekati Romu u velikom derbiju, dok Verona ima dva vezana gostovanja, najpre Đenovi, pa potom i Laciju u Rimu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading