SKANDAL NA KONFERENCIJI ZVEZDE: Norvežanin pecnuo Miloja, a onda ga je plava bomba oduvala odgovorom!

Autor:

Sport

27.08.2024

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sramotne scene.

SKANDAL NA KONFERENCIJI ZVEZDE: Norvežanin pecnuo Miloja, a onda ga je plava bomba oduvala odgovorom!

Foto: FK Crvena zvezda

Na konferenciji za medije uoči revanš utakmice plej-ofa za Ligu šampiona, trener Crvene zvezde Vladan Milojević je dobio provokativno pitanje od strane norveškog novinara. Naime, iskusni strateg je dobio pitanje u  vezi sa transparentom navijača "Nema predaje". Međutim, ni tada ni danas, na pitanje o ruskom sponzorstvu na dresovima, Milojević nije dao odgovor.

Foto: FK Crvena zvezda

Vladan Milojević

Na konferenciji za medije, reč je preuzela Tatjana Šajković, koja je odlučno poručila gostima da to nije tema kojom žele da se bave uoči važne utakmice. Njen stav jasno pokazuje odlučnost u fokusu na sportske događaje i odvraćanje pažnje od provokativnih pitanja.

Foto: Republika

Vladan Milojević i Tatjana Šajković

Interesovanje medija za rusko sponzorstvo Crvene zvezde nije novo. Ovo pitanje je već bilo aktuelno prošle godine u engleskim medijima, posebno uoči utakmica sa Mančester sitijem. Očigledno je da ova tema izaziva pažnju širom Evrope, ali i da izaziva izbegavanje odgovora od strane trenera i klupskih predstavnika.

 

Kako će se situacija dalje razvijati i da li će ova tema i dalje biti dominantna, ostaje da se vidi u narednim danima. U međuvremenu, fokus navijača, igrača i trenera Crvene zvezde će, nadamo se, ostati na terenu i sportskim dostignućima.

Ovaj slučaj pokazuje kako se medijska pažnja može fokusirati na kontroverzne teme umesto na sportske rezultate, a reakcije klupskih predstavnika mogu biti ključne u preusmeravanju pažnje javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading