SASTAV IZ VOJLOVICE OVOG PROLEĆA IGRA ODLIČAN FUDBAL: Prava je šteta što ovaj tim nije bio od starta na okupu!

Autor:

Sport

10.06.2024

06:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi trijumf Mladosti!

SASTAV IZ VOJLOVICE OVOG PROLEĆA IGRA ODLIČAN FUDBAL: Prava je šteta što ovaj tim nije bio od starta na okupu!

Foto: FK Mladost Vojlovica

U okviru 27. kola Druge južnobanatske lige (grupa Zapad), ujedno i poslednjeg za ovu takmičarsku godinu, ekipa Omladinca iz Deliblata ugostila je sastav Mladosti iz Vojlovice. Oba tima su u ovaj meč ušla sa bodovnim saldom na koti 31, što je bilo dovoljno za deobu šeste pozicije na tabeli.

Republika

Zadnji susret ova dva kluba odigran je na istom terenu 31. marta, i tada je domaćin uspeo da slavi rezultatom 3:2, čak četiri crvena kartona dobili su tada fudbaleri tima iz Vojlovice, pa su sada svi bili spremni za "revanš".

Oba trenera nisu na raspolaganju imali sve igrače, meč je bio bez rezultatskog značaja, igralo se fer i korektno. Opravdano odsutnog šefa stručnog štaba Mladosti, Žarka Todorovića na ovom susretu zamenio je Svetislav Pandurov.

Gosti su od samog starta diktirali tempo, i preko odlično raspoloženog Luke Simonovića su na isteku 19. minuta stigli do prednosti. Isti fudbaler je 14 minuta kasnije duplirao vođstvo Mladosti, to je ujedno bio i konačan ishod prvog dela utakmice.

Već u uvodnim minutima nastavka nova promena rezultata, lopta je opet u mreži golmana Omladinca, i tada je u velikoj meri bilo rešeno pitanje pobednika. Vanja Vuković pogodio je sa kreča za 3:0 u korist Mladosti.

Pokušali su domaći nakon toga totalnom ofanzivom da stignu do pogotka, međutim jedina prava prilika za Omladinac viđena je na isteku 80. minuta, međutim golman Gajić je odlično reagovao.

Konačan rezultat postavljen je pred sam kraj utakmice, Simonović je overio svoj het-trik, 4:0 u korist Mladosti.

Omladinac (Deliblato) - Mladost (Vojlovica) 0:4 (0:2)

Omladinac: Tomić, Ivkov (od 74' Crnoseljanski), S. Pomar, Jovanov, Mikić, Augustin, Simonović, A. Pomar, Popov, Stojković, Velić

Mladost: Tagasović (od 51' Gajić), Simonović, Balog (od 62' Božić), Perić, Vujičić, Simanić, Simonović, Vuković, Krsmanović, Hržina (od 68' Stanojević), Stojanovski 

Iz redova Mladosti je nakon utakmice stigla sledeća poruka:

- Po ko zna koji put pričamo da ostaje žal, da je ova ekipa krenula u avgustu, šta bi bilo kad bi bilo. Nadamo se da će agilna uprava na čelu sa Stevom Hržinom i Mihal Spisjakom zadržati trenera i ekipu, i uz 2-3 adekvatna pojačanja od jeseni jurišati na viši rang, gde ekipa po tradiciji i pripada. Ovom prilikom čestitamo sportskim prijateljima ekipi FK "Tempo" iz Sefkerina ulazak u viši rang a isto to želimo i prijateljima iz Sakula ekipi FK "Borac" u baražu sa ekipom iz Kuštilja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading