TOMISLAVCI IDU U BARAŽ: Fudbalerima Udarnika je svaki udarac ka golu rivala završio u mreži!

Autor:

Sport

09.06.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domaćinu sada ostaje da se priprema za baraž.

TOMISLAVCI IDU U BARAŽ: Fudbalerima Udarnika je svaki udarac ka golu rivala završio u mreži!

Foto: Tanjug/AP

U okviru 30. kola PFL-a Subotica ekipa Tomislavaca ugostila je sastav Udarnika iz Višnjevca. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa druge pozicije, dok su gosti bili na trećem mestu na tabeli.

Republika

Domaći tim je u ovaj meč ušao sa bodom zaostatka za liderom, pa bi uz potencijalni trijumf ovde, i kiks prvoplasiranog, došlo do smene na prvoj poziciji. Sastav iz Višnjevca je od prvog minuta zaigrao dosta dobro, iskoristio je svaku grešku rivala i nakon pola sata igre imao je tri gola prednosti Udarnik.

Prvo je Nenad Bursać doveo Udarnik do vođstva, zatim je Nikola Ivanišević isto duplirao, da bi gol za 3:0 postigao Dragan Šicar. Do odlaska na odmor domaći su bili u šoku, i nisu uspeli da ozbiljnije zaprete gostima i da smanje svoj zaostatak. 

Republika

Foto: FK Tomislavci

Krajnji ishod

Treba napomenuti da su domaći nakon 30 minuta igre izvršiči tri izmene, i upravo su rezervisti na startu nastavka doneli prvi pogodak za svoj tim. Miloš Pjevač na isteku 49. minuta smanjio je zaostatak svog tima na 1:3.

Mnogi su mislili da će domaći tim uspeti da se vrati novim golovima nakon prvog, ali je stigao brzi odgovor na drugoj strani. Šicar svojim drugim pogotkom vraća prednost Udarniku od tri gola razlike, 1:4. Isti fudbaler je na isteku sat vremena igre postigao het-trik, 1:5. 

Ublažio je poraz domaćina još jedan rezervista, Bojan Bilbija pogodio je mrežu golmana Slavinića za konačnih 2:5 u korist Udarnika.

Tomislavci - Udarnik (Višnjevac) 2:5 (0:3)

Tomislavci: Onhaus, Došlov, Nediš, Pešut (od 32' Bakić), Đumić (od 57' Ivančević), Barna, Duljaj, Jakab (od 32' Krvavac), Novaković (od 310 Pjevač), Sivčević, Šarić (od 32' Bilbija)

Udarnik: Slavinić, Vorgić, Ruski, D. Kuktin, Simić, Šicar, Ivanišević, Manojlović, B. Kuktin, Bursać, Kotaraš (od 76' Grbić) 

Iz redova domaćina je nakon meča stigla sledeća poruka:

- S obzirom na to da smo na kraju sezone zauzeli drugu poziciju, preostaju nam dve utakmice baraža u kojima ćemo pokušati da izborimo Vojvođansku ligu sledeće sezone. I naravno, česitamo sportskim prijateljima iz Kucure osvajanje šampionata. Borba je trajala svih 30 kola, smenjivali smo se na prvoj poziciji, i mislim da smo ljubiteljima fudbala priredili veliko uživanje tokom čitave sezone. Želimo im puno sreće i nadamo se da ćemo odigrati još dva derbija već u sledećoj godini. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading