TRIBINE ĆE NA OBA MEČA BITI PREPUNE: 90 minuta odluke - jedan klub će u viši rang direktno, dok će drugi u baraž!

Autor:

Sport

07.06.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači, sada je podrška najpotrebnija!

TRIBINE ĆE NA OBA MEČA BITI PREPUNE: 90 minuta odluke - jedan klub će u viši rang direktno, dok će drugi u baraž!

Foto: Facebook.com/Niže lige Vojvodine

Predstojeći vikend doneće nam odgovor na pitanje ko će biti prvak PFL-a Subotica, ali i ko će morati da se pomiri sa selidbom u niži ranga takmičenja. Obično je svim simpatizerima zanimljivija situacija u samom vrhu tabele, gde će Iskra i Tomislavci odlučivati o tituli šampiona.

Republika

Tim iz Kucure, aktuelni lider na tabeli ima bod prednosti u odnosu na prvog pratioca, i u subotu će pred svojim navijačima protiv Tavankuta pokušati da ostvari san mnogih generacija Iskre, a to je plasman u Vojvođansku ligu. U poslednjih par godina ekipa je učestvovala u baražu za viši rang, ali nije uspela da izađe kao pobednik u tim duelima.

Sastav Iskre ove sezone pred svojim navijačima u ligi ima 14 pobeda na isto toliko utakmica, uz gol razliku 46:7. Ovi podaci ulivaju nadu svim simpatizerima kluba iz Kucure da će se titula prvaka slaviti sutra posle 19 časova, kada se završi meč sa Tavankutom. 

Povodom sutrašnjeg meča iz Kucure su poručili:

- Pre sedam godina podigli smo pehar kada smo izborili plasman u petu ligu i bili najprijatnije iznenađenje lige gde smo dve sezone igrali baraž za popunu Vojvođanske lige. Sada sedam godina kasnije imaćemo priliku u subotu da napravimo istorijski uspeh,da ponovo podignemo pehar kao prvaci PFL i da zaigramo u četvrtoj ligi. Zato u subotu svi na stadion pružimo podršku momcima za istorijski uspeh.

Bod iza lidera na ulasku u poslednjih 90 minuta sezone zaostaje sastav Tomislavci, koji je proteklog vikenda, upravo kao i tim iz Kucure doživeo poraz na gostovanju. Sada će pred svojim navijačim tim pokušati da stigne do prvog mesta, a na tom putu mu "stoji" trećeplasirani Udarnik. 

Jedini poraz pred svojim navijačima ekipa Tomislava upisala je upravo protiv lidera, koji je slavio rezultatom 2:0, međutim Udarnik sada stiže na ovo gostovanje u odličnoj formi, pa se može reći da nas očekuje jako zanimljiv duel.

U slučaju da se timovi sa istim brojem bodova nađu nakon poslednjeg kola na prvom mestu, odlučivaće o peharu međusobni skor, a tu prednost ima klub iz Kucure.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading