KRAJ JEDNE KARIJERE: Između stativa u Petlovači je stajao jedan veliki čovek i još veći golman!

Autor:

Sport

07.06.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz kluba stižu samo reći hvale.

KRAJ JEDNE KARIJERE: Između stativa u Petlovači je stajao jedan veliki čovek i još veći golman!

Foto: Privatna arhiva Marka Milošević

Sutra se zvanično zavrašava sezona u okviru Međuopštinske lige Mačva mečevima 26. kola, pitanje prvaka je već poznato još pre par nedelja, Budućnost iz Pocerskog Dobrića od sledeće takmičarske godine biće član Mačvanske okružne lige.

Republika

Sastav Petlovače trenutno se nalazi na šestom mestu na tabeli, sa bodovnim saldom na koti 40, i u zavisnosti od rezultata poslednjeg kola, tim može napredovati ili nazadovati po pitanju pozicije, na kojoj će završiti sezonu. 

Ovo je četvrta vezana sezona u kojoj se klub takmiči u aktuelnom rangu, i može se reći da je Petlovača izrazla u stabilan sportski kolektiv, koji u budućnosti može samo napredovati po pitanju stepena takmičenja.

Iz kluba je pred meča poslednjeg kola u kojem Petlovača gostuje Slogi iz Duvaništa, stigla i informacija koja je rastužila mnoge navijače kluba. Marko Milošević "jedinica" koja je stigla pre godinu i po dana u opremu ekipe, odlučio je da završi golmansku karijeru. 

Iz kluba je povodom odluke Miloševića stigla sledeća poruka:

- Znali smo kada je dolazio pre godinu i po dana da dobijamo jednog od najboljih golmana nižih liga na ovim prostorima u poslednje dve decenije. Znali smo da će biti sjajnih odbrana. Znali smo da je Marko drug, ali nismo znali da će da stane ispred, iako je iza ove mlade ekipe. Nismo znali da će postati uzor igračima i jednom golmanu početniku. Nismo znali da će baš kod nas odigrati poslednju utkamicu i obesiti rukavice o klin i tako nam ukazati veliku čast. Sada svi zajedno znamo jedno: Između stativa u Petlovači je stajao jedan veliki čovek i hvala mu na svemu.

Marko se takođe oglasio povodom ove njegove odluke:

- Predivnih godinu i po su iza nas. Hvala svima koji čine da fudbalski klub Petlovača bude to što jeste. Klub sa tradicijom koji ne mora da mari za svoju budućnost. Sa takvim vođenjem i mladim snagama koje će u narednim godinama biti okosnica ekipe ne treba trošiti reči. Zahvalio bih se posebno Darku Paniću, koji mi je ukazao poverenje da čuvam gol ekipe. Želim mom sada već bivšem klubu sve najbolje u novim sezonama i da se ne zadovoljavaju MFL-om.

Milošević je u dosadašnjoj fudbalskoj karijeri "šarao" između ekipe Proletera iz Šapca i Majura, međutim pre godinu i po dana je zadužio dres Petlovače, i pogodilo se da će tu i okačiti kopačke o klin.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading