TRENER ZA VELIKA DELA: Rajić je ove sezone sa dva različita kluba pokazao da je reč o jako perspektivnom stručnjaku!

Autor:

Sport

06.06.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je vreme za novi izazov u karijeri.

TRENER ZA VELIKA DELA: Rajić je ove sezone sa dva različita kluba pokazao da je reč o jako perspektivnom stručnjaku!

Foto: Privatna arhiva Nenada Rajića

Protekle nedelje završeno je prvenstvo Vojvođanske lige Sever, poznati su putnici u niži/viši rang takmičenja, ali se i dalje čekaju ishodi baraža, kako za Srpsku ligu, tako i za PFL.

Republika

Jako zanimljiva priča dolazi nam iz ove zonske grupe na teritoriji Vojvodine, Mladost iz Bačkog Petrovca je zimsku pauzu provela na poslednjem mestu u ligi, sa samo devet osvojenih bodova nakon 15 utakmica. Tada su mnogi pričali da je klub jednom nogom u nižem rangu, ali nije tako mislio trener Nenad Rajić, koji je u Bački Petrovac stigao tokom pauze između dva dela sezone.

Tokom prolećnog dela prvenstva tim iz Bačkog Petrovca igrao je najbolji fudbal u ligi, zabeležen je učinak od 10 trijumfa, tri remija i dva poraza, što je bilo dovoljno za 33 osvojena boda. Po tim paramterima, sastav Mladosti je najuspešniji u ligi od starta 2024. godine.

Igrači su pod vođstvom trenera Rajića zabeležili izvanredne rezultate, međutim sada je došlo do rastanka sa dosadašnjim šefom stručnog štaba. Dogovor sa upravom bio je da Nenad pokuša da ostavi tim u ligi, i da se nakon toga sedne za pregovarački sto, opstanak je osiguran, ali je perspektivni trener odlučio da nastavi dalje.

Rajić je tokom jesenjeg dela sezone vodio OFK Sirig, sa kojim je nakon prvog dela prvenstva bio na drugom mestu Prve novosadske lige, uz tri boda zaostatka za liderom. Tada je Nenad odlučio da prihvatio izazov iz višeg ranga, i na kraju se to ispostavio kao odličan potez.

Vredi napomenuti da je prošle sezone sa Vojvodinom iz Bačkog Gradišta takođe uspeo "nemoguće" kada su mnogi mislili da će klup ispasti u niži rang, Rajić je sa igračima uspeo da izbori opstanak na "Severu".

Ambiciozni trener je sada slobodan u izboru nove sredine, po informacijama do kojih je stigao naš portal, već su stigle određene ponude, i sada je na Rajiću da izabere onu za koju misli da će biti najbolja za njega.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading