NAJUZBUDLJIVIJI DERBI U POSLEDNJIH PAR SEZONA: Pitanje prvaka rešeno je pred velikim brojem navijača na tribinama!

Autor:

Sport

06.06.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povratak u zonu je obezbeđen!

NAJUZBUDLJIVIJI DERBI U POSLEDNJIH PAR SEZONA: Pitanje prvaka rešeno je pred velikim brojem navijača na tribinama!

Foto: FK BSK Bujanovac

U toku jučerašnjeg dana na stadionu u Bujanovcu odigran je zaostali meč 25. kola Pčinjske okružne lige u kojem je BSK ugostio sastav Trnovca. Domaćin je u ovaj duel ušao sa liderske pozicije, uz tri boda prednosti u odnosu na rivala, pa je ovo bio meč koji je odlučio prvaka.

Republika

Prvi duel ovih timova završen je pobedom Trnovca rezultatom 5:2, kroz dosadašnju sezonu jasno je bilo svima da će se pitanje šampiona rešiti između ova dva kluba. Stadion u Bujanovcu okupio je veliki broj navijača na tribinama, BSK se već osam godina takmiči u okrugu, što je podiglo euforiju na maksimumu pred odlučujući duel za plasman u zonu.

Igralo se jako borbeno od prvog minuta, nisu se štedeli igrači na obe strane terena, ali se isto tako nije štedeo ni protivnik prilikom faulova, kojih je bilo dosta, imajući u vidu samu važnost utakmice, donekle i opravdano.

Prva promena rezultata viđena je na isteku pola sata igre kada je kapiten BSK-a Nikola Milić savladao golmana Šabanija, 1:0, do tog trenutka glavni sudija Mihajlović je pokazao četiri žuta kartona.

Do odlaska na odmor nije bilo novih pogodaka, ali su pokazana još tri žuta kartona, ukupno sedam nakon prvih 45 minuta igre. 

Nastavak utakmice počeo je sa izmenama na obe strane, domaći su izvršili jednu, dok su gosti uveli dva sveža igrača sa klupe. Igra na terenu se nije promenila, velika borba se vodila, gde su gosti sada krenuli dosta ofanzivnije, ali je to ostavilo i mnogo prostora na polovini rivala.

Tokom drugog poluvremena pokazana su pet žuta kartona, ukupno 12 na utakmici, dok su gosti pred sam kraj meča ostali i sa deset igrača u polju ranije na tuširanje otišao je Veton Zećiri.

BSK (Bujanovac) - Trnovac 1:0 (1:0)

BSK: Petrović, S. Kovačević, A. Kovačević, Kljaljić, Radojević, Stoiljković (od 46' Milošević), Stojanović, Tasić, Kovačević, Dimić, Milić (od 56' Stošić)

Trnovac: Šabani, Dželili (od 75' Jahija), H. Bećiri, Ramizi, Lj. Bećiri, Zećiri, Junuzi, Sulejmani, Memiši (od 46' Zahiri), Ibrahimi, Ćazimi (od 46' Aliu)

Ovim trijumfom ekipa BSK-a se izborila za plasman u zonski stepen takmičenja, u kojem će nastupati od sledeće sezone. Mnogi navijači na tribinama u Bujanovcu su nakon utakmice poručili da je "Bujanovac opet fudbalski grad" i da jedva čekaju da počne nova sezona Zone Jug.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading