OKRUŽNA LIGA SE "VRAĆA" NA STAMFORD BRIDŽ: Nedavno završena sezona će biti veliko iskustvo za veliki broj igrača!

Autor:

Sport

05.06.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sastav Hajduk Stanka se "seli" u niži rang.

OKRUŽNA LIGA SE "VRAĆA" NA STAMFORD BRIDŽ: Nedavno završena sezona će biti veliko iskustvo za veliki broj igrača!

Foto: FK Hajduk Stanko Crna Bara

Prošle takmičarske sezone čak tri tima iz Mačvanske okružne lige izborila su plasman u Kolubarsko-mačvansku zonu, sada je prvenstvo zonskog ranga završeno, pa je poznato ko će morati da se pomiri sa selidbom u niži rang.

Republika

Sa šampionskim peharom, ekipa Liposta je ušla u zonski stepen takmičenja prošle sezone, sa druge pozicije promenila je rang i Drina iz Ljubovije, dok je istim putem krenuo i trećeplasirani Hajduk Stanko iz Crne Bare. 

Lipolist je i u nedavno završenoj sezoni uspeo da stigne do novog pehara, koji je klub doveo i do plasmana u Srpsku ligu Zapad. Drina iz Ljubovije je u plej-of zoni završila na četvrtom mestu na tabeli, što garantuje igranje zonskog stepena takmičenja i sledeće takmičarske godine, međutim sastav iz Crne Bare će promeniti ligu.

Republika

Foto: FK Hajduk Stanko Crna Bara

Kolektiv Hajduk Stanka

Fudbaleri Hajduk Stanka su u regularnom toku prvenstva osvojili 20 bodova, što je bilo dovoljno za pretposlednje mesto na tabeli i odlazak u "plej-aut". U borbi za opstanak tim iz Crne Bare je dodao samo jedan bod na bodovni saldo, i svima je već i ranije bilo jasno da će svi u klubu morati da se pomire sa selidbom u Mačvansku okružnu ligu.

Iz kluba su povodom kraja sezone i selidbe u niži rang kratko poručili:

- Posle teške i naporne sezone FK Hajduk Stanko koji je prvi put u istoriji kluba igrao "Zonu" posle samo godinu dana vraća se u Mačvansku okružnu ligu. Želimo da se zahvalimo svima koji su bili uz nas kako na tribinama tako i u klubu. Jako dobro iskustvo za naše momke od kojih je većina prvi put igrala u tom rangu i svakako će im značiti u nastavku karijere.

Imajući u vidu da je najavljena predstojeća reorganizacija mnogih liga, tako će se i sledeće sezone ispod Srpske lige Zapad izvršiti određene promene. Formiraće se nove "zonske grupe", pa je iz toga razloga i veliki broj klubova bio u opasnosti za ispadanje.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading