MINIMALAN TRIJUMF DOVOLJAN ZA PRVO MESTO: Selekcija Bugarska je i dobro prošla, imajući u vidu koliko su šansi imali naši igrači!

Autor:

Sport

05.06.2024

07:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavljamo dalje takmičenje!

MINIMALAN TRIJUMF DOVOLJAN ZA PRVO MESTO: Selekcija Bugarska je i dobro prošla, imajući u vidu koliko su šansi imali naši igrači!

Foto: Minifudbal Srbija

U toku jučerašnjeg dana na programu je bio četvrti dan na Evropskom prvenstvu u mini-fudbalu u Sarajevu, gde nastupa i reprezentacija Srbije. Treći meč na ovom takmičenju odigrao je naš tim protiv selekcije Bugarske.

Republika

Po rečima selektora Nebojše Desnice i predsednika Srpske Federacije Siniše Milanova, reprezentacija Srbije je bila odlučna da potvrdi prolaz u dalji tok Evropskog prvenstva u minifudbalu i od starta je kod igrača viđena velika volja i želja za trijumfom.

Od prvog minuta se igralo ofanzivno, pretili su golu Bugarske gde su ubrzo stigli i do vođstva preko Milana Čićića, 1:0. Nakon toga ređale su se šanse za Srbiju, ali jednostavno lopta nije htela u gol.

Gosti su tokom utakmice dobili direktan crveni karton, pa su naši momci imali čak pet minuta igrača više, ređali su prilike u tom periodu, ali nisu uspeli da ih iskoriste i da postignu gol i da reše pitanje pobednika dosta ranije.

Republika

Foto: Minifudbal Srbija

Izjava za naš portal

Nakon 50 minuta igre na kraju je bitno da je naš tim upisao novi trijumf, i da je sa dve pobede izborio plasman u sledeći krug takmičenja sa prve pozicije, protivnik Srbiji u osmini finala biće reprezentacija Mađarske.

Reč je o dobro poznatom rivalu sa kojim je Srbija već dva puta odmerila snage i oba puta slavila, prvo u osmini finala Evropskog prvenstva 2022. godine, kada smo slavili nakon penala, a zatim na Svetskom prvenstvu u grupi. 

Siniš Majdov je za naš portal povodom plasmana u sledeći krug takmičenja poručio:

- Verovao sam u ove momke i dalje verujem u njih, prošli smo grupu što je bio i cilj, sada nam ostaje teži deo, a to je borba za što bolji plasman i odlazak na Svetsko prvenstvo 2025. godine u Azerbejdžanu. Voleo bih da se priča o ovom uspehu. još jednom hvala Vam što pratite naš rad. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading