JAKO BITAN TRIJUMF NA TEŠKOM GOSTOVANJU: Poslednje kolo doneća nam odgovor na pitanje ko će biti šampion!

Autor:

Sport

29.05.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sezona staje u 90 minuta.

JAKO BITAN TRIJUMF NA TEŠKOM GOSTOVANJU: Poslednje kolo doneća nam odgovor na pitanje ko će biti šampion!

Foto: Facebook.com/printscreen

U okviru 25. kola Međuopštinske lige Beograd (grupa A) ekipa Blokova ugostila je sastav Velike Moštanice. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa sedmog mesta na tabeli, dok su gosti bili na deobi liderske pozicije.

Republika

Došli su gosti na ovaj meč sa samo 11 igrača, imali su kadrovskih problema, ali su uspeli da se stegnu i da odigraju kvalitetno. Na isteku 14. minuta dosuđen je penal za Veliku Moštanicu, isti je u pogodak pretvorio Luka Živanović, 0:1.

Samo pet minuta kasnije Dušan Maksimović sa nekih 20 metara pogodio je mrežu golmana Draganića, izvanredan pogodak gostujućeg fudbalera, 0:2. 

Republika

Foto: FK Velika Moštanica

90 minuta odluke predstoje za vikend

Sa dva brza gola gosti su ušli mirno u nastavak meča, i do odlaska na odmor su iskusno držali loptu u svom posedu. Na startu nastavka izvršena je jedna izmena u redovima domaćina, ujedno i jedina dostupna, dok su gosti bili "knap" na ovom duelu.

Tokom drugog poluvremena igralo se jako mirno, bez previše opasnih prilika pred golmanima. Uglavnom se igralo između dva kaznena prostora, pa je meč završen rezultatom postavljenim još u 18. minutu.

Blokovi (Novi Beograd) - Velika Moštanica 0:2 (0:2)

Blokovi: Draganić, Štrbac, Josifović, Drulović, Barbir, Cvetković, Agatonović, Žunić, Marić (od 46' Paripović), Petrović, Jovičić 

Velika Moštanica: Tasić, Ilić, Gajić, Živanović, Puletić, Momić, Krsteski, D. Maksimović, S. Maksimović, Božović, Janićijević 

Ovom pobedom Velika Moštanica ulazi u poslednje kolo prvenstva sa prve pozicije, sa istim brojem bodova kao i Sinđelić, međutim u međusobnom duelu tim iz Ugrinovca ima prednost, pa će u slučaju istog broja bodova on biti šampion i putnik u viši rang takmičenja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading