"BUDI TU, OFK-A SLAVI TITULU"! Nakon punih osam godina "romantičari" se vraćaju u elitu - ponovo će najbolji strepeti od ekope sa stare Karaburme!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.05.2024

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sledi 90 minuta za uživanje i konačni oproštaj od najtežih trenutaka u klupskoj istoriji.

"BUDI TU, OFK-A SLAVI TITULU"! Nakon punih osam godina "romantičari" se vraćaju u elitu - ponovo će najbolji strepeti od ekope sa stare Karaburme!

Foto: OFK Beograd

Još polovinom aktuelne sezone bilo je jjasno da će se OFK Beograd ne samo vratiti u elitni rang srpskog klupskog fudbala, već da će i titula Prve lige Srbije ovog proleća stići na Omladinski stadion.

 

Sada kada je sve praktično okončano, pred "romantičarima" je 90 minuta fudbala u kojem će uživati i istovremeno proslaviti povratak u društvu kojem svakako pripadaju.

Utakmica koja će predstaviti oproštaj plavo-belih od prvoligaške konkurencije, a istovremeno i privremeni oproštaj od Omladinskog stadiona koji će u narednom periodu biti u potpunosti renoviran.

Tim povodom klub sa stare Karaburme je svojim navijačima uputio poziv:

- Na vreme ti javljamo da 25. maja budeš tu, na poslednjoj utakmici prvenstva. Tada plavo-bela porodica slavi titulu ali se i oprašta od Omladinskog stadiona, koji mora na rekonstrukciju. Utakmica koja se ne propušta. Budi tu!

Istovremeno se i marketing OFK Beograda obratio javnosti:

- Ozbiljniji marketinški pristup započeli smo u najgorim danima u istoriji OFK Beograda. Imali smo jasne ciljeve. Da se OFK Beograd kroz širi digitalni pristup približi onome što se odavno kreira u fudbalskoj Evropi. Zacrtali smo: bolje društvene mreže, bolje vizuale, korišćenje najboljih dostupnih telefona i što bolje foto opreme - stoji na početku saopštenja, a zati mse dodaje:

 

 

- OFK Beograd se izvukao iz kandži amaterskog fudbala i vratio u profesionalne vode, a mi smo došli do momenta da podvučemo crtu i ponosno kažemo da sve naumljeno je i ostvareno. Prostora za napredak uvek ima, a njega ostavljamo za neke naredne fudbalske i marketinške izazove. Pozivamo vas da u subotu zajedno uživamo u proslavi. Radujemo se opstanku kluba i krenemo sa punjenjem baterija za narednu sezonu.

Da podsetimo, poslednji meč u aktuelnoj sezoni OFK Beograd će odigrati na Omladinskom stadionu u subotu 25. maja sa početkom od 17 časova protiv sremskomitrovačkog Radničkog.

- Prva liga Srbije, plej-of, 37. kolo:

OFK Beograd (Beograd) - Radničćki (Sremska Mitrovica)

Stadion: "Omladinski stadion", Beograd

Datum: Subota, 25. maj

Početak: 17 časova

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading