SLAVLJE "KOLONIJAŠA": Veliki derbi Smederevske Palanke, pripao Radniku - dvomesečni post je prekinut!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.05.2024

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po ko zna koji put se potvrdilo da u derbiju favorita nema.

SLAVLJE "KOLONIJAŠA": Veliki derbi Smederevske Palanke, pripao Radniku - dvomesečni post je prekinut!

Foto: Instagram.com/sport026_bz

I pored činjenice da se ekipa Jasenice 2017 nalazi u samom vrhu Podunavske okružne lige, to se u derbi susretu sa gradskim rivalom, ekipom Radnika nije primećivalo.

 

Na stadionu, na popularnoj "Koloniji" u Semderevskoj Palanci pred oko dve stotine ljubitelja fudbala, ekipa Radnika koja će od naredne sezone, gotovo izvesno, morati da krene u žetvu bodova u opštinskom takmičarskom rangu, ostvarila je trijumf nakon kojeg je gradskom rivalu ugrožena i pozicija "broj dva" na tabeli.

Tokom prvog poluvremena meča golova nije bilo, a presudan trenutak se dogodio u 85. minutu kada je mrežu Nenada Matejića zatresao rezervista Lazar Damjanović, dvadesetdvogodišnji fudbaler kojem je ovo bio prvi gol u aktuelnoj takmiačrskog sezoni.

I pored činjenice da je u pitanju bio veliki gradski derbi, meč je protekao u fer i korektnoj igri tokom koje je sudija Nemanja Tošić pokazao svega tri javne opomene.

Foto: Republika

Navijači Jasenice 2017 nisu imali razloga za slavlje na "Koloniji"

 

- Podunavska okružna liga, 27. kolo:

Radnik (Smederevska Palanka) - Jasenica 2017 (Smederevska Palanka) 1:0 (0:0)

Strelac: L. Damjanović u 85. minutu za Radnik

Stadion: FK Radnik na Koloniji

Gledalaca: 200

Sudija: Nemanja Tošić

Žuti kartoni: N. Zlatković (Radnik); L. Petrović, J. Maričić (Jasenica 2017)

Radnik (Smederevska Palanka): Matić, Tanasković, Nađ (V. Marković), Brkić, Aleksić, M. Marković, Rašković, Zlatković, Radojković (Damjanović), Kaljević, Radovanović (Nikolić).

Jasenica 2017 (Smederevska Palanka): Matejić, Gajić (Nikolić), Mišić (Maksimović), Ilić, Maričić, Petrović, Velić, Đurđević, Petronijević (Oketić), Ješić, Lekić.

Pred fudbalerima obe ekipe su još tri prvenstvena izazova u kojima će Radnik odmeriti snage sa ekipama Lunjevca, Osipaonice i Borca 1932 iz Ralje, dok će Jasenica 2017 nakon gostovanja u Ralji ekipi Borca 1932, dočekati Slogu iz Miloševca, da bi u poslednjem kolu gostovali Pobedi u goloboku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading