SEDMORICA VELIČANSTVENIH! UEFA izabrala idealan TIM Evropskog prvenstva! Prednjače Španci, Englezima samo JEDNO mesto!

Autor:

Sport

16.07.2024

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Crvena furija" osvojila četvrtu titulu šampiona Evrope.

SEDMORICA VELIČANSTVENIH! UEFA izabrala idealan TIM Evropskog prvenstva! Prednjače Španci, Englezima samo JEDNO mesto!

Foto: www.profimedia.rs

Evropsko prvenstvo u Nemačkoj je završeno pobedom Španije nad Engleskom u velikom finalu rezultatom 2:1, odigranom na Olimpijskom stadionu u Berlinu.

Na taj način "Crvena furija" je došla do svoje četvrte titule prvaka Starog kontinenta. Ova pobeda čini Španiju rekorderom u osvajanju šampionata Starog kontinenta, što je impresivan uspeh koji će dugo biti upamćen.

Jedan od ključnih igrača koji su doprineli trijumfu čete Luisa de la Fuentea bio je sedamnaestogodišnji Lamin Jamal, čija je igra bila izuzetno dominantna tokom celog turnira.

 

 

Takođe, Niko Vilijams se istakao svojim izuzetnim performansama, pomažući ekipi da ostvari pobede i osvoji titulu. Njih dvojica su zasluženo privukli pažnju fudbalske javnosti svojim izuzetnim veštinama i doprinosom timu.

Za najboljeg fudbalera EP proglašen je Rodri, koji je zasluženo dobio epitet MVP. Njegove izvanredne sposobnosti su ga izdvojile među ostalim saigračima, a mesto u idealnom timu šampionata dodatno potvrđuje dominantnost veziste Sitija na Prvenstvu Evrope.

Pored već pomenutih igrača, Španija je imala još nekoliko predstavnika koji su doprineli uspehu tima: Fabijan Ruiz, Mark Kukurelja i Dani Olmo su takođe igrali ključne uloge u ostvarenju ove pobede. Njihova zajednička igra i doprinos su bili od presudnog značaja za trijumf novog evropskog prvaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading