OVO JE MNOGIMA PROMAKLO! Šta to uzima "Karlitos"? Čarobni NAPITAK pomogao Alkarazu da pobedi Novaka! (VIDEO)

Autor:

Sport

16.07.2024

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španac osvojio drugi Vimbldon u karijeri.

OVO JE MNOGIMA PROMAKLO! Šta to uzima "Karlitos"? Čarobni NAPITAK pomogao Alkarazu da pobedi Novaka! (VIDEO)

Foto: printscreen/Twitter

Karlos Alkaraz je iznenadio teniski svet ubedljivim osvajanjem Vimbldona, ali potez koji je izveo tokom finala privukao je pažnju mnogih.

Nakon završetka prvog seta, branilac titule u Londonu otvorio je jednu pregradu u svojoj teniskoj torbi i izvukao bočicu sa nekakvom tečnošću.

Odmah su krenula nagađanja o tome šta je to zapravo bilo, a neki su čak i povezivali ovaj potez sa mogućim korišćenjem nedozvoljenih supstanci.

Reakcije navijača bile su podeljene. Dok su neki smatrali da bi Alkarazov postupak bio osuđen da je to učinio Novak Đoković, drugi su istakli apsurdnost takvih tvrdnji imajući u vidu stroge kontrole dopinga na teniskim turnirima.

Ipak, ova polemika pokrenula je žustru raspravu na društvenim mrežama, gde su se navijači žestoko sukobili u mišljenjima o ovom događaju.

Važno je istaći da su teniseri podvrgnuti rigoroznim doping testiranjima tokom samog turnira, kao i nakon eliminacije sa takmičenja. Ovo dodatno potvrđuje besmislenost spekulacija o korišćenju nedozvoljenih supstanci tokom mečeva, što je dodatno umanjilo ozbiljnost diskusija o Alkarazovom potezu.

U gore priloženom snimku, možete da vidite kako je sve to izgledalo. Inače, Španac je uprkos osvojenoj tituli ostao na trećem mestu ATP liste, dok je Nole ostao najbliži pratilac vodećeg Janika Sinera iz Italije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading