PREMINUO OTAC KOBIJA BRAJANTA! Velika tuga

Autor:

Sport

16.07.2024

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preminuo u 69. godini

PREMINUO OTAC KOBIJA BRAJANTA! Velika tuga

Foto: printscreen/X

Tragična vest o smrti Džoa Brajanta, oca legendarnog košarkaša Kobija Brajanta, potresla je javnost u utorak. Džo Brajant preminuo je u 69. godini, a ova vest je prenela američka medijska kuća, ostavljajući mnoge u šoku i tuzi.

Džo Brajant je započeo svoju karijeru kao 14. pik na NBA Draftu, od strane Golden Stejt Voriorsa. Nastupao je za Filadelfija Seventisiksers, a bio je prepoznatljiv po nadimku "Jellybean". Interesantno je da je isti nadimak nosio i njegov sin, slavni Kobija Brajant.

Iako je Džo Brajant imao značajnu karijeru, njegovo najveće nasleđe će zauvek ostati kroz sećanje na njegovog sina Kobija, koji je postao jedan od najvećih košarkaša svih vremena. Njih dvojica su delili ljubav prema košarci, a Džo je bio inspiracija svom sinu na putu ka sportskom vrhuncu.

 

 


Ova tužna vest podseća nas na duboku porodičnu vezu između oca i sina, kao i na njihovu zajedničku strast prema košarci. Džo Brajant će zauvek ostati upamćen kao deo sportske istorije, a njegovo nasleđe će živeti kroz sećanja i priče o njegovom doprinosu košarci.

Kobijev otac Džo bio je ključna figura u životu slavnog košarkaša, pružajući mu podršku i inspiraciju tokom celokupne karijere. Njihov odnos bio je duboko emotivan, a Džo je uvek bio ponosan na uspehe svog sina.

Dok se javnost i sportski svet opraštaju od Džoa Brajanta, sećanja na oca i sina koji su ostavili neizbrisiv trag u košarci i van nje će zauvek ostati živa. Njihova ljubav, odanost i posvećenost ostavili su dubok pečat, a njihova imena će zauvek biti povezana sa istinskim sportskim duhom i porodičnom ljubavlju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading