DENVER SPREMIO JOKIĆU PAKLENO POJAČANJE! Nagetsi će konačno ISPUNITI želju Somborca!

Autor:

Sport

16.07.2024

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O tome se već dugo priča.

DENVER SPREMIO JOKIĆU PAKLENO POJAČANJE! Nagetsi će konačno ISPUNITI želju Somborca!

Foto: www.profimedia.rs

Da bi Denver Nagetsi stigli do drugog šampionskog prstena u NBA ligi, jasno je da će im za osvajanje titule biti potrebna dodatna podrška.

Trener Majk Meloun i sportski menadžment su prepoznali tu potrebu i krenuli u akciju angažovanja novih igrača za nadolazeću sezonu. Prema informacijama koje su preneli američki portali, devetostruki NBA Ol star, Rasel Vestbruk, je pred dogovorom sa Nagetsima. "Bucket Access" je preneo da su dve strane spremne na potpis, ali da je potrebno još da se dogovore pojedinosti.

Predsednik košarkaških operacija LA Klipersa, Lorens Frenk, Vestbrukov agent Džef Švarc i generalni direktor Denvera, Kalvin But, intenzivno su komunicirali poslednjih dana kako bi priveli posao kraju.

 

 

Bivši košarkaš Oklahome je saigrač kog je Nikola Jokić želeo i kog je tražio Nagetsima da mu dovedu. Njegovo prisustvo u timu bi bilo od velikog značaja, a prema izjavama se naslućuje da je samo pitanje trenutka kada će biti objavljeno da napušta Los Anđeles Kliperse.

Rasel Vestbruk je stigao u NBA kao četvrti pik na draftu 2008. godine, biran od strane Tandera. Tokom svoje karijere igrao je za Hjuston, Vašington i Los Anđeles Lejkerse, a osvojio je i titulu najkorisnijeg igrača lige (MVP) u sezoni 2016/2017.

Sa prosečnim učinkom od 11,1 poen, pet skokova i 4,5 asistencije po meču tokom prošle sezone, Vestbruk bi svakako bio značajno pojačanje za Denver Nagetse. Iako još uvek nije zvanično potvrđeno da će Vestbruk zaista zaigrati za Denver, ova vest je definitivno uzburkala svet NBA košarke. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading