ENGLEZI NEGUJU STARI SRPSKI OBIČAJ: Neverovatno šta su uradili posle poraza u finalu od Španije

Autor:

Sport

16.07.2024

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glavni akter bio je Džud Belingem, koji nam je dao gol.

ENGLEZI NEGUJU STARI SRPSKI OBIČAJ: Neverovatno šta su uradili posle poraza u finalu od Španije

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Španije ostvarila je veliki uspeh osvojivši titulu prvaka Evrope četvrti put u svojoj istoriji. Nakon pobede nad Engleskom rezultatom 2:1 u finalu EVRO 2024, španski fudbaleri su zasluženo proslavili svoj trijumf, dok je u Engleskoj počelo preispitivanje uzroka poraza.

Iako je Engleska uspela da se plasira u finale, nije uspela da ostvari svoje ambicije i osvoji titulu. Španski trijumf i kontroverze oko ponašanja pojedinih igrača obeležili su ovogodišnje Evropsko prvenstvo, ostavljajući fudbalske fanove širom sveta u iščekivanju novih uzbuđenja na terenu. Tokom turnira, Engleska je pokazala kvalitet, ali se ipak suočila sa nedostatkom hemije kako na terenu, tako i van njega, u svlačionici ekipe. Mediji su istakli da je jedan od razloga za nedostatak harmonije u ekipi bio i Džud Belingem, koji je svojim ponašanjem izazvao tenzije među saigračima.

Džud Belingem je postao predmet kontroverzi zbog svog ponašanja van terena, posebno zbog reklame koju je snimio za svog sponzora. Iako je postigao nekoliko ključnih golova za ekipu, njegovo ponašanje nije naišlo na odobravanje ostalih igrača, što je dovelo do tenzija u svlačionici. Spekuliše se čak i o svađi sa selektorom Geretom Saugejtom posle finala, a brojni igrači su izrazili nezadovoljstvo Belingemovim ponašanjem. Zvuči vam poznato? Taj recept izgleda nije poznat samo Srbima, s tom razlikom da smo mi ispali u grupi a oni poraženi u drugom finalu zaredom.

Republika

Foto: Profimedia

Napravio razdor: Džud Belingem


Podsetimo, pre ceremonije dodele medalja, Belingem je hodao po terenu uznemireno, a sav bes iskalio je na prenosnom frižideru na klupi. Ne znamo što mu se on baš zamerio, ali nije dobro prošao jer ga je veznjak Reala silovito udario pre nego što je seo na klupu. Zbog toga Španci već likuju na društvenim mrežama.

 

 

Inače, nakon poraza u finalu, selektor engleskog nacionalnog tima, Geret Sautgejt, podneo je ostavku. Ovo je otvorilo pitanje ko će preuzeti vođstvo nad timom i pokušati da prekine sušu sa trofejima koja traje od 1966. godine.



Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading