VLAHOVIĆ POLETEO KO IBRAHIMOVIĆ: Neverovatno šta radi napadač Juventusa (VIDEO)

Autor:

Sport

16.07.2024

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski napadač zna na koga treba da se ugleda i to ne samo na terenu.

VLAHOVIĆ POLETEO KO IBRAHIMOVIĆ: Neverovatno šta radi napadač Juventusa (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Zlatan Ibrahimović imao je jednu od većih fudbalskih karijera, a onda je okačio kopačke o klin na spektaklu u Stokholmu koji su 8. juna uveličali fudbaleri Srbije. Posle tog susreta Ibra je otišao na odmor, a "orlovi" na Evropsko prvenstvo gde su se neslavno proveli ispadanjem u grupi.

Napadač naše selekcije i Juventusa Dušan Vlahović odlučio je da krene Zlatanovim stopama. Dok ne stekne takvom ime igrama na terenu, stameni špic to radi sa uživanjem na plaži. Naime, Vlahović je na društvenim mrežama objavio kako uživa na jahti. U prvi plan su iskočili njegovi trbušni mišići, što je oduševilo pripadnice lepšeg pola. Baš kao što to Ibra radi kada objavljuje slike i snimke kako vežba u teretani.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DV9 (@vlahovicdusan)

Međutim, ono što je Dušan potom uradio je bukvalo bilo preslikavanje sporta koji je pre samo nekoliko dana probao Šveđanin i to podelio na društvenoj mreži Tik Tok. Naime, Zlatan je probao flajbord, odnosno mlaznice sa vodom koje su zakačene na stopala pa kada voda pojuri kroz njih bukvalno se poleti na mlazni pogon.

Baš tako je poleteo i Vlahović. Duduše, evidentno je da je Ibrahimović uveliko u tom sportu i da je profesionalac. On ne samo da je leteo kroz vazduh, nego je i ronio na mlazni pogon, te da će Dušan morati još mnogo da vežba kako bi ga dostigao. Uopstalom, pogledajte kako to Vlahović radi.

Ostaje nam samo nada da će Vlahović u narednim godinama dostići barem deo igara koje je Ibrahimović imao u dresu Švedske, ali i brojnih evropskih velikama za koje je igrao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading