POTVRĐEN ODLAZAK IZ HUMSKE! Promocija je već OBAVLJENA!

Autor:

Sport

16.07.2024

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Partizanu se nije proslavio.

POTVRĐEN ODLAZAK IZ HUMSKE! Promocija je već OBAVLJENA!

Foto: Starsport

Posle najave Adrijana Vojnarovskog početkom meseca, Pi Džej Doužer je zvanično predstavljen kao novo pojačanje Minesote.

Bivši igrač Partizana izrazio je želju da se vrati u NBA ligu i sada je taj san postao stvarnost. Ipak, od njega se mnogo više očekivalo tokom boravka u Obradovićevom timu, pa na neki način nije ispunio očekivanja grobara i uprave kluba.

Amerikanac je već imao iskustvo u Minesotinom razvojnom timu, ali sada će ponovo nastupati na velikoj sceni najkvalitetnijeg košarkaškog takmičenja na svetu.

 

 

Detalji ugovora još uvek nisu saopšteni, ali prema ranijim informacijama Adrijana Vojnarovskog, radi se o jednogodišnjoj saradnji.

Nakon povrede koju je doživeo 2021. godine u Denver Nagetsima, karijera Pi Džej Doužera je bila na silaznoj putanji. Međutim, dolazak u Evropu i potpisivanje za Partizan omogućilo mu je da se ponovo vrati u NBA ligu, gde je zadužio dres sa brojem 35, simbolično označavajući novi početak među "vukovima" iz Mineapolisa.

Podsetimo, prošle sezone tokom igranja u Evroligi, Pi Džej Doužer je beležio prosečno 9,2 poena, tri skoka i isto toliko asistencija.

Među crno-bele stigao je iz Sakramento Kingsa, za koje je nastupao u sezoni 2022/2023. Tokom igranja u NBA, branio je boje Oklahome Tandera, Boston Seltiksa i već pomenutih "vukova".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading