PAO POTPIS, TRESE SE HUMSKA: Partizan rešio jedan od gorućih problema u timu

Autor:

Sport

16.07.2024

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ugovor potpisan na dve godine.

PAO POTPIS, TRESE SE HUMSKA: Partizan rešio jedan od gorućih problema u timu

Foto: Starsport

Stadion u Humskoj ulici

Partizanu je dao mnogo, a kada mu je bilo najpotrebnije, crno-beli su pokazali zašto su veliki i da nagrađuju one koji istinski brane sveti grb. Posle borbe sa koksaki virusom i višemesečne pauze, golman Nemanja Stevanović se vratio među stative pre nekoliko meseci.

Danas je produžio ugovor na dve godine. Vrsni čuvar mreže, koji je majstor i u odbrani penala, veoma emotivno govori o svemu što je iza njega, sa posebnim osvrtom na novi ugovor sa crno-belima. Njegovih ostankom rešeno je jedno od gorućih pitanja u timu.

Republika

Foto: Starsport

Nemanja Stevanović

- Novi ugovor, na dve godine! Iza mene je težak period, praktično sam propustio pola godine zbog koksaki virusa i nisam bio u prilici da treniram i pomognem ekipi. Drago mi je što su klub i Aleksandar Stanojević, uprkos tome, prepoznali šta sam dao za klub i način na koji sam se borio za grb prethodnih osam godina i pokazali poštovanje i razumevanje prema meni te mi omogućili da nastavim saradnju na obostrano zadovoljstvo. Izuzetno sam počastvovan i ponosan jer će po isteku ugovora to biti mojih deset godina u Partizanu. To mi je još jedan motiv više da u svakoj situaciji predstavljam klub na najbolji mogući način i pomognem i ekipi i klubu da budemo što uspešniji - rekao je Stevanović, pa nastavio:

- Virus je iza mene u potpunosti i nemam nikakvih simptoma. Prošao sam pripreme bez ijednog propuštenog treninga. Trener golmana je treninge dozirao na pravi način tako da sam se spremio dobro i, što je najbitnije - nije bilo nekih težih upala ili istegnuća u toku pripremnog ciklusa, pa spreman dočekujem početak prvenstva.

Što se tiče budućnosti, za ovog golmana nema dileme.

- Moji ciljevi i želje su isključivo vezani za Partizan! Ne bih išao nešto daleko, neka to bude utakmica za utakmicom. U Partizanu je svaka utakmica finale i samo sa takvim pristupom možemo da se radujemo u maju i da igramo značajnu ulogu u Evropi. Tu sam da pomognem ekipi uvek i na svaki način tako da će i kada budem branio, kao i do sada, za mene ta utakmica biti finale - zaključio je Nemanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading