ZIDAN JE PRE 12 GODINA ODREDIO SUDBINU MBAPEU: Evo kako je Zizu još tada DOVEO Kilijana u Real

Autor:

Sport

16.07.2024

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je na promociji otkrio predsednik Madriđana Florentino Perez.

ZIDAN JE PRE 12 GODINA ODREDIO SUDBINU MBAPEU: Evo kako je Zizu još tada DOVEO Kilijana u Real

Foto: www.profimedia.rs

Kilijan Mbape nova je "devetka" Real Madrida. Francuz će samo za potpis od "kraljevskog kluba" dobiti bonus od 130.000.000 evra, dok će u Madridu godišnje zarađivati 26.000.000 neto. Međutim, on je već počeo da se isplaćuje jer je samo na promociji bilo 85.000 navijača koji su kupili ulazbnice, dok je većina njih kupila i dres po ceni od 185 evra.

Da je Real Mbapeov san nije bila tajna, ali jeste sve do danas bilo kako je on počeo da sanja dres Madriđana. Za to je zaslužan nekadašnji as i posle trener Reala Zinedin Zidan. To je na Mbapeovoj promociji otkrio predsednik kluba Florentino Perez, a prisustvovao je i Zidan.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Perez i Mbape

Ovo je veoma važno dragi moj Zizu. Ima 12 godina kako si pozvao jedno dete da nas obiđe. To dete je danas ovde sa nama. Poželimo dobrodošlicu Kilijanu Mbapeu. Želim da znaš da nam je tvoja ljubav prema Realu dala snage da premostimo sve prepreke i dovedemo te u ovaj klub. Ali stvari koje se dešavaju na ovom stadionu teško se mogu objasniti. Mi, "madridisti", mi znamo da se sve to dešava zbog toga što ovaj dres nikad ne odustaje, a ovi navijači će sa tobom biti do samog kraja. Ti si svoj san ostvario jer nisi odustajao. Ovde si jer si to želeo. Dragi Kilijane, hvala ti na trudu koji si učinio, a koji mnogi ne mogu ni da zamisle - rekao je Perez.

Nakon tih reči obratio se emotivno i sam Mbape.

- Neverovatno je biti ovde. Godinama sam sanjao da igram za Real Madrid i danas sam ostvario san. Srećan sam dečko. Daću život za ovaj klub i ovaj dres. Ponosan sam što sam postao deo najboljeg kluba u istoriji fudbala – izjavio je Mbape.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading