KRCATA ARENA U NAJAVI! Udariće Jokić na Janisa! Spektakl u Beogradu!

Autor:

Sport

16.07.2024

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo ne sme da se propusti.

KRCATA ARENA U NAJAVI! Udariće Jokić na Janisa! Spektakl u Beogradu!

Foto: www.profimedia.rs

Prema informacijama koje ima košarkaški portal "Jurohups" reprezentacije Srbije i Grčke odigraće prijateljski meč u Beogradu 22. jula koji će i jednima i drugima biti generalna proba pred start Olimpijskih igara.

Biće to prilika da ljubitelji NBA lige na delu vide dve velike zvezde, Nikolu Jokića s jedne i Janisa Adetokumba s druge strane parketa. Navodno oba saveza dogovorili su sve detalje oko odigravanja meča koji će obema selekcijama biti poslednja provera pred start Olimpijskih igara.


Srbija će dan ranije, takođe u Areni, igrati protiv Japana, a generalnu probu će imati protiv "Helena" koji su pre dve nedelje obezbedili odlazak u Pariz na najveće sportsko planterno takmičenje.
Republika

Foto: Tanjug/AP

Janis Adetokumbo

Ovaj meč će biti od posebnog značaja za obe reprezentacije, budući da će im pružiti poslednju priliku da testiraju svoju formu i taktiku pre početka Olimpijskih igara. S obzirom na visok nivo takmičenja i očekivanja koja prate učešće na Olimpijadi, ovaj prijateljski meč će biti prilika za poslednje podešavanje timova pre putovanja u Pariz.

Grčka i Srbija na Olimpijskim igrama najranije mogu da se sretnu u četvrtfinalu, ukoliko i jedni i drugi prođu grupu i ako ih spoji žreb. "Heleni" će u Parizu igrati u A "grupi smrti", sa Kanadom, Australijom i Španijom, dok će Srbiji u Grupi C protivnici biti Sjedinjene Američke Države, Južni Sudan i Portoriko.

Pešićevi "orlovi" će medalju u "gradu svetlosti" juriti na krilima NBA asova, kao što su Nikola Jokić, Bogdan Bogdanović, Vasilije Micić i drugih svetski poznatih košarkaša. Očekuje se da će srpski tim biti jedan od favorita za osvajanje odličja na Olimpijskim igrama, a prijateljski meč protiv Grčke pružiće dragocenu priliku za isprobavanje različitih taktika i formacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading