SADA JE ZVANIČNO! Bivši košarkaš Partizana ima NOVI klub!

Autor:

Sport

16.07.2024

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa crno-belima se rastao na ružan način.

SADA JE ZVANIČNO! Bivši košarkaš Partizana ima NOVI klub!

Foto: Starsport

Mladi plejmejker iz Izraela, Jam Madar, prešao je u redove Bajerna iz Minhena, potvrđeno je putem zvaničnih kanala nemačkog kluba.

Nekadašnji igrač Partizana bi trebalo da predstavlja ogromno pojačanje za šampiona Bundeslige, a njegov dolazak izazvao je veliku pažnju javnosti.

Jam Madar je stigao u Evroligu pre dve godine, kada ga je doveo srpski viceprvak iz Hapoela Tel Aviv. Brzo je privukao pažnju javnosti i proglašen za "Rising Star" (Evroliginu zvezdu u usponu) zbog svog talenta i doprinosa timu. Prethodne sezone prešao je iz redova crno-belih u Fenerbahče, ali se nije naigrao zbog promene trenera u timu iz Istanbula.

 

 

Nakon neuspeha u Fenerbahčeu, bilo je izvesno da će Jam Madar promeniti sredinu, a spekulisalo se o mnogim potencijalnim klubovima. Međutim, najkonkretnija ponuda stigla je od Bajerna iz Minhena, koji je uspeo da dovede mladog Izraelca u svoje redove.

Madar je započeo karijeru u Hapoelu iz Tel Aviva, a 2020. godine bio je draftovan od strane Boston Seltiksa, pre nego što je krenuo put Evrope. Njegov dolazak u Bajern iz Minhena sigurno će uneti novu dinamiku u ovaj tim i izazvati veliko interesovanje navijača širom Evrope.

Bavarci su prethodnu sezonu završili na razočaravajućem 15. mestu Evrolige, sa samo 13 pobeda i 21 porazom, ali su godinu spasili osvajanjem duple krune u Nemačkoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading