Društvena igra – „Rat u Zemlji čuda“ u prodaji

Autor:

Zabava

16.07.2024

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alisa je ponovo u Zemlji čuda, ali tamo je zatekla bledu senku onoga što je nekada bila. Zato svaki vođa pokreta kreće u borbu da obnovi Zemlju čuda kakvu je voleo.

Društvena igra – „Rat u Zemlji čuda“ u prodaji

Foto: Promo

Nekada je tu bilo šale i duha, a sada vlada samo bes. Čajanka protiče u miru, Kraljica Herc govori šapatom, Džabervok je pobegao iz pesme, a Alisa se vratila, ali Zemlja čuda više nije šašava, već smrtno ozbiljna.

Džabervok hara, Kraljica Herc je željna krvi, a Ludi Šeširdžija zahteva da svi smesta dođu na čajanku – zato zgrabite mač i jurnite u bitku! Prepustite se ovoj asimetričnoj igri kontrole oblasti i pazite koje žetone izvlačite iz vrećice!

Republika

Foto: Promo

Društvena igra "Rat u zemlji čuda"

Tip igre: strategija, tematska

Mehanike igre: kontrola oblasti, iskušavanje sreće

Uzrast: 14+

Broj igrača: 2–5

Trajanje partije: 30 min. po igraču

Kompleksnost: srednje teška (3.02/5)

Društvenu igru „Rat u Zemlji čuda“ možete pronaći od utorka 16. jula u svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs, kao i na sajtu laguna.rs.

Članovi Laguninog kluba čitalaca ostvaruju popust od 10% za kupovinu društvenih igara u izdanju Lagune u svim Delfi knjižarama i Lagunim klubovima čitalaca, kao i na sajtu laguna.rs. Popust od 10% na društvene igre u izdanju Lagune može se ostvariti i prilikom kupovine na sajtu delfi.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading