POSLE DVE GODINE ĆUTANJA OTKRILA NAJVEĆU TAJNU ZADRUGE 6: Aleksandra Nikolić posle ovoga neće smeti na ulicu da izađe!

Autor:

Zabava

16.07.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić će ovo morati da objasni.

POSLE DVE GODINE ĆUTANJA OTKRILA NAJVEĆU TAJNU ZADRUGE 6: Aleksandra Nikolić posle ovoga neće smeti na ulicu da izađe!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Posle dve godine ćutanja, učesnica rijalitija Milica Veselinović odlučila je da javno progovori o prevarama njene bivše drugarice Aleksandre Nikolić. Navodno, Aleksandra je krišom flertovala sa Bilalom Brajlovićem dok je bila u vezi sa Dejanom Dragojevićem.

– Pre nego što je došlo do afere "čokoladica" bile su situacije u kojima je Alex konstantno prilazila i peckala Bilala. Bilal je tada sa tobom (Dragojeviću) bio u svađi i komentarisao te ružno. Tada se Alex “svađala” sa njim a ustvari je uradila nešto skroz drugo. Na sve načine je tražila da stupi u kominikaciju sa njim. Pošto si ti tada leteo dronom petkom, mi smo trebali da idemo u rajski vrt. Kada sam joj rekla “ajde idemo, znaš zašto”, ona je rekla da ne želi i ostala da priča sa Bilalom.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Milica Veselinović

 

- Dešavale su se situacije na žurkama u kojima je Aleks konstantno pratila šta Bilal radi i gde je. Da bi na kraju ona njemu kupovala pivo , a on uporno vređao njenog momka Dejana. Došao je i taj petak gde smo igrali Igru istine i postavljali pitanja za koja smo kasnije nagrađeni slatkišima. Aleksandra je uzela dva Snikersa. Rekla je da ćemo ona i ja da podelimo jedan, a ovaj drugi da odnese Bilalu krišom.

– Otišla sam u garderober pogledala gde su kamere i njemu pokazala očima da skine bubicu! Kada je skinuo bubicu ja sam mu krišom dala i rekla “čokoladica je od Aleksandre“. On je tad ostao šokiran. Ujutru smo sedeli na stepenicama, došao je Bilal i bacio čokoladicu Aleksandri i rekao “OD TEBE MI NE TREBA NIŠTA”. Aleksandra je u tom trenutku rekla “Milice, evo Bilal ti vraća čokoladicu”, ja sam rekla “MENI VRAĆA?!” - ispričala je Milica Veselinović u jednoj emisiji za domaće medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading