ŠPANSKA MARKA SASTAVILA NAJGORI TIM EP: Ronaldo u društvu dvojice Srbina!

Autor:

Sport

13.07.2024

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portugalac ništa nije pokazao,

ŠPANSKA MARKA SASTAVILA NAJGORI TIM EP: Ronaldo u društvu dvojice Srbina!

Foto: Tanjug/AP

Španski list "Marka" nedavno je sastavio listu najgorih igrača na Evropskom prvenstvu, a oni koji su bili najveće razočaranje na turniru našli su se u ovom timu. Uzimajući u obzir i rezultate njihovih reprezentacija, "Marka" je odabrala igrače koji su najviše podbacili.

Na golu najgorih igrača Evropskog prvenstva nalazi se Dominik Livaković iz Hrvatske. Iako je Hrvatska ostvarila solidan rezultat na turniru, Livaković je ipak zauzeo mesto među najlošijim igračima prema oceni lista "Marke".

U odbrani najgorih igrača prvenstva nalaze se Di Lorenco iz Italije, Manćini iz iste reprezentacije, Kristensen iz Danske i Zinčenko iz Ukrajine. Ovi igrači su, prema mišljenju lista "Marke", podbacili na turniru i nisu ispunili očekivanja.

U veznom redu najgorih igrača Evropskog prvenstva našli su se Mekgin iz Škotske, Sergej Milinković-Savić iz Srbije i Soboslai iz Mađarske. Posebno iznenađuje prisustvo Milinković-Savića, koji je bio jedan od ključnih igrača Srbije, ali je ipak zauzeo mesto među najvećim razočaranjima prema ovom listi.

U napadu najlošijeg tima prvenstva našli su se Dušan Vlahović iz Srbije, Cristiano Ronaldo iz Portugala i Romelu Lukaku iz Belgije. Iako su ovo vrhunski igrači, "Marka" smatra da nisu ispunili očekivanja na ovom turniru.

Iako je ovo lista koja može izazvati različite reakcije među ljubiteljima fudbala, "Marka" je jasno istakla da je ova postava sastavljena na osnovu neispunjenih očekivanja i razočaravajućih nastupa na Evropskom prvenstvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading