KAKVI IGRAČI! Evo koji su se fudbaleri izdvojili na ovon EVRO

Autor:

Sport

12.07.2024

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ali samoje jedan najbolji.

KAKVI IGRAČI! Evo koji su se fudbaleri izdvojili na ovon EVRO

Foto: www.profimedia.rs

Kako se Evropsko prvenstvo 2024. približava svom kraju, izvanredne igre nekoliko igrača su privukle pažnju fudbalskih fanova širom sveta. Dok se Dani Olmo istakao kao vodeći kandidat za titulu najboljeg igrača turnira, i drugi pojedinci su takođe ostavili trajan utisak svojim izuzetnim nastupima na terenu.

Sa tri gola i dve asistencije, Dani Olmo se pravedno etablirao kao glavni favorit za željenu titulu. Njegov izuzetan doprinos je gurnuo Španiju u finale, stavljajući ga na vrh tabele strelaca turnira zajedno sa još pet igrača. Takođe, Olmov uticaj se proteže i van njegove sposobnosti postizanja golova, što potvrđuju i njegove dve ključne asistencije, dodatno učvršćujući njegovu tvrdnju za titulu najboljeg igrača turnira.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

 


Usred žestoke konkurencije, nekoliko igrača se istaklo svojim izuzetnim nastupima. Fabijan Ruiz, Olmov saigrač u veznom redu, je konstantno pružao izvanredne partije, posebno se ističući u meču protiv Hrvatske. Španski krilni igrači, Niko Viliams i Lamin Jamal, takođe su bili ključni za uspeh njihovog tima, pokazujući svoj talenat i značajno doprinoseći impresivnoj kampanji Španije.
Republika

Foto: Tanjug/AP

 

 


U engleskom taboru, herojski gol Judea Belingama u 95. minutu protiv Slovačke spasao je tim od rane eliminacije, dok su tri gola Harija Kanea bila ključna u guranju Engleske do finala. Uprkos kritikama oko ukupne igre tima, ovi pojedinci su neosporno odigrali ključne uloge u njihovom putu do finalnog okršaja.

Holandski tim, uprkos povoljnim žrebima, pružio je pohvalne nastupe, pri čemu su se istakli Kodi Gakpo i Ksavi Simons. Gakpovi tri gola i asistencija, zajedno sa Simonsovim golom i tri asistencije, ostavili su trajan utisak, gurajući Holandiju do polufinala i zaslužujući široko priznanje za njihov doprinos.
Republika

Foto: Tanjug/AP

 

 


Usred žara turnira, zapažen je povratak Tonija Krosa u nemački nacionalni tim, sa njegovim doprinosom koji je odigrao ključnu ulogu u njihovom putu do četvrtfinala. Takođe, nastupi gruzijskog igrača Mikautadzea, koji je postigao tri gola i asistenciju, kao i golmana Mamardašvilija, su bili više nego impresivni, privlačeći značajnu pažnju i potencijalne buduće prilike.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

 


U međuvremenu, talenat Arde Gulera, koji je pokazao svoje umeće sa jednim golom i dve asistencije, kao i tri gola Jamal Musiale, dodali su sećanja na turnir, dodatno obogaćujući takmičenje svojim izuzetnim sposobnostima.

Kako Evro 2024. prilazi uzbudljivom kraju, izvanredni nastupi ovih pojedinaca su nedvojbeno dodali dodatnu dozu uzbuđenja i iščekivanja, ostavljajući ljubitelje fudbala nestrpljivim da prisustvuju završetku ovog vanrednog turnira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading