JAMAL JE MOGAO DA SE PROSLAVI "DEBELO" JOŠ PRE EVRO! Za ČUDO od deteta stizale su već BASNOSLOVNE ponude

Autor:

Sport

10.07.2024

18:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova zvezda je rođena

JAMAL JE MOGAO DA SE PROSLAVI "DEBELO" JOŠ PRE EVRO! Za ČUDO od deteta stizale su već BASNOSLOVNE ponude

Foto: Profimedia

Novo čudo od deteta koje je u Nemačku došlo tiho, uostalom kao i ceo njegov tim, postalo je zvezda turnira. Dribling, šut, brzina, snaga - sve to poseduje Lamin Jamal koji ima samo 16 godina i koji je sinoć dao ne gol, nego golčinu za najavu potpunog preokreta Španije protiv Francuske. Uzeo je loptu i sa 25 metara je "zategao" šutiravši apsolutno neodbranjivo za Manjana, posle čega je postao tema o kojoj se najviše priča.

Samo dan pre nego što će se odigrati finale Evropskog prvenstva, a protivnika u Berlinu saznaće večeras, proslaviće svoj 17. rođendan, a ono što posle toga zvuči još nerealnije, jeste da je mogao da postane mnogo veća zvezda još pre nego što je došao na prvenstvo.

Naime, španski mediji s izvestili da je Pari Sen Žermen poslao ponudu Barseloni pre Evropskog prvenstva "tešku", pazite sad - 250 miliona, ali je direktor kluba Deko glatko odbio to! U Kataloniji su odavno videli njegov talenat, pa je iz tog razloga Jamalov ugovor sa Barselonom važeći do 2026. godine, sa mogućnošću produženja do 2028 kada postane punoletan, uz otkupnu klauzulu od čak milijardu evra. To praktično znači da nisu ni u najluđim snovima planirali da prodaju mladog krilnog igrača.

Ovo je samo početak jedne duge i uspešne karijere koja nagoveštava da bi Jamal mogao biti novi Barsin Mesi...

Podsetimo, 14. jula će Španija u finalu ukrstiti koplja sa boljim iz večerašnjeg duela Engleska - Španija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading