SKANDALOZNO! Bivšu zadrugarku napali da je IZVADILA REBRA, pojavila se PRVE FOTKE sa lica mesta!

Autor:

Zabava

23.07.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ermina Pašović doživela je veliku transformaciju, a sada se pojavili komentari da je operisala rebra.

SKANDALOZNO! Bivšu zadrugarku napali da je IZVADILA REBRA, pojavila se PRVE FOTKE sa lica mesta!

Foto: printscreen/RTV Pink

Bivša učesnica rijaliti šou programa "Zadruga", Ermina Pašović, nedavno je oduševila svoje pratioce na društvenim mrežama objavivši fotografije sa plaže na kojima je pokazala svoju vitku figuru. Mnogi su primetili koliko joj odlično stoji nova linija, a Ermina je otkrila da je postigla ove rezultate zdravom ishranom i redovnim treninzima.

Ermina je istakla da je poslednjih godina posvetila mnogo pažnje svom zdravlju i fizičkoj kondiciji te da su rezultati vidljivi. Komentari su se nizali jedan za drugim, svi su primetili Ermininu savršenu liniju, a bilo je onih koji su ostavljali i zlorudne komentare:

 

 

- "Ova operacija i rebra, da bi izgledala mršavije", "Ermina se zaigrala u fotošopu", "Gde su rebra?" - bili su samo neki od komentara ispod fotografije bivše zadrugarke. 

Njeni pratioci su brzo reagovali na objavu, iskazujući divljenje za Erminin trud i postignute rezultate. Mnogi su pohvalili njen izgled i istakli da ih inspiriše da vode zdraviji način života. Ermina je odgovarala na komentare zahvaljujući se na podršci i ohrabrenju.


Ermina je istakla da je ključ njenog uspeha bila redovna fizička aktivnost i pravilna ishrana.

- Nisam išla ni na kakve ekstremne dijete, već sam se fokusirala na balansiranu ishranu i vežbanje koje mi pričinjava zadovoljstvo. Osećam se bolje nego ikad - pričala je Pašovićeva.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading