BOMBA: Čima Moneke progovorio o transferu u Partizan! Evo šta je otkrio na Instagramu!

Autor:

Sport

23.07.2024

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Baskonije poslao misterioznu poruku!

BOMBA: Čima Moneke progovorio o transferu u Partizan! Evo šta je otkrio na Instagramu!

Foto: Starsport

Transfer saga oko dolaska Čime Monekea u Partizan i dalje je glavna tema koja okupira košarkašku javnost u Srbiji i Evropi. Iako su se spekulacije o njegovom dolasku intenzivirale, prema informacijama koje poseduje Nova.rs od njegovog prelaska u redove crno-belih nema ništa.

Foto: Starsport

Čima Moneke i Aleksa Avramović

Iako su navijači Partizana nadali se da bi transfer mogao da se realizuje, sa košarkašem tima iz Vitorije se uopšte ne pregovara. Ipak, spekulacije o njegovom dolasku i dalje traju, a sam Moneke se oglasio na svom Instagram profilu postavivši pesmu Lindzi Lohan pod nazivom „Glasine“ uz tekst koji objašnjava celu situaciju.

- Umoran sam od glasina, muka mi je od praćenja, umoran sam od ljudi koji lažu, govore šta žele o meni, zašto me ne puste da živim - jedan od stihova u pesmi.

Foto: Instagram/chimdogg/screenshot

 

Ova reakcija je dodatno podgrejala spekulacije i ostavila navijače u neizvesnosti, dok se i dalje ne zna šta tačno Moneke misli. Iako se transfer saga oko dolaska Čime Monekea u Partizan i dalje vrti u medijima, izgleda da od njegovog prelaska nema ništa. Navijači su ostali razočarani, ali ostaje da se vidi šta će se dalje dešavati i da li će se situacija promeniti.

Podsetimo, za Monekea je bila zainteresovana i Crvena zvezda, a sam košarkaš je istakao da su mu navijači Partizana draži i da je fenomenaln atmosfera kada se igra protiv crno-belih u Areni.

BONIS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading