POSLEDNJE PRIPREME ZA "DRIM TIM": Srbija dočekuje "helene" - evo gde možete pratiti meč "orlova" i Grka!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.07.2024

06:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Orlove" očekuje poslednja provera pred duel sa "drim timom" narednog vikenda.

POSLEDNJE PRIPREME ZA "DRIM TIM": Srbija dočekuje "helene" - evo gde možete pratiti meč "orlova" i Grka!

Foto: KSS

Košarkaška reprezentacija Srbije savladala je Japan u pripremnom meču pred Olimpijske igre u Areni sa 119:100 (33:23, 26:29, 32:18, 28:30).

Kako je lepo videti celu reprezentaciju na okupu u toplom ambijentu Beogradske Arene. Po povratku u Srbiju, Kari je razotkrio karte koje je, davajući šansu svim igračima da se pokažu, sakrivao do sada i videli smo svu raskoš u igri "orlova". Protok lopte u napadu bio je fenomenalan, a timska igra na vrhunskom nivou.

U poslednjem testu pre Olimpijskih igara, selektor Svetislav Pešić može da računa na sve izabrane igrače. Očekuje se sudar titana između Srbije i Grčke, sa Nikolo Jokićem i Janisom Adetokumbom u glavnim ulogama. Dvojica NBA superstarova, vlasnika pet od poslednjih šest nagrada MVP sezone udariće jedan na drugog od 20 sati u Areni. Iako je reč o prijateljskom susretu, on je od izuzetnog značaja jer najavljuje odlazak na Olimpijske igre.

 

 

Pre dve godine, Srbija je pobedila Grčku posle produžetka rezultatom 100:94 pred 19.150 gledalaca. Iako je Janis Adetokumbo postigao 40 poena, Jokićevih 29 poena je imalo veću težinu. Ovaj susret je bio najvažniji trijumf u kvalifikacijama za Mundobasket 2023, na kojem je Srbija osvojila srebro, dok Grci na navedenom takmičenju nisu pružili očekivane partije.

Kao i kada je u pitanju nedeljni duel protiv selekcije Japana, svi ljubitelji košarke imaće prilike da pogledaju duel košarkaške reprezentacije Srbije sa selekcijom Grčke u direktnom TV prenosu, a meč koji počinje od 20 časova biće direktno prenošen na RTS-u 1.

Sva dešavanja sa priprema naše reprezentacije uoči starta Olimpijskih igrara u Parizu možete pratiti na portalu Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading