JOVIĆ DIGAO PUBLIKU NA NOGE KAD JE ULAZIO, ALI HOĆE LI IGRATI U PARIZU? Evo šta o tome kaže mladi košarkaš

Autor:

Sport

22.07.2024

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goruća tema tokom celih priprema

JOVIĆ DIGAO PUBLIKU NA NOGE KAD JE ULAZIO, ALI HOĆE LI IGRATI U PARIZU? Evo šta o tome kaže mladi košarkaš

Foto: Starsport

Košarkaška reprezentacija Srbije savladala je Japan u pripremnom meču pred Olimpijske igre u Areni, a najlepše je bilo videti celu reprezentaciju na okupu u toplom ambijentu Arene. Po povratku u Srbiju, Kari je razotkrio karte koje je, davajući šansu svim igračima da se pokažu, sakrivao do sada i videli smo svu raskoš u igri "orlova". Protok lopte u napadu bio je fenomenalan, a timska igra na vrhunskom nivou.

Odmah se popravio i šut za tri - što je rezultiralo jednim izuzetno efikasnim mečom, a i početkom istog. "Odlepila" se Srbija već sredinom prve deonice od rivala na dvocifrenu razliku. Lepršavo su igrali naši igrači, a publiku je na noge podigao i Nikola Jović koji je zasluženo dobio aplauze po povratku u nacionalni tim nakon velike borbe da taj uspeh ostvari.

Bio je njegov oporavak goruća tema tokom celih priprema Srbije, a posle meča oglasio se i sam i izneo kako se oseća po povratku.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Jović u Manili

- Dobro sam, nisam u perfektnoj formi, ali osećam se vrhunski. Mislim da ću biti spreman - poručio je Jović i tako otklonio dilemu srpskim navijačima.

Međutim, iako se uspešno oporavio i izgleda da će biti spreman za Pariz, tu je selektor Svetislav Pešić koji ima "zadnju".

- Nisam pričao sa njim, videćemo, šta bude - biće. Utakmica je bila solidna, istrčao sam malo i dobro je bilo - zaključio je Jović.

Danas sledi generalka sa Grčkom na istom mestu u isto vreme, pa će Jović imati novu priliku da se nametne selektoru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading