MISLILI SU DA KAMERE NE SNIMAJU, PA SE OPUSTILI: Miona i Stanislav uhvaćeni na delu, Ša prebledeo od šoka!

Autor:

Zadruga

25.04.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanislav Krofak je upao Mionu u izolaciju, Ša saznao šta se tačno dogodilo.

MISLILI SU DA KAMERE NE SNIMAJU, PA SE OPUSTILI: Miona i Stanislav uhvaćeni na delu, Ša prebledeo od šoka!

Foto: TV Pink/printscreen, ATA Images

Danas se u Eliti održala još jedna emisija "Pitanja gledalaca", gde su ukućani saznali da je Stanislav Krofak Pantera krišom ušao u izolaciju, gde je tada boravila njegova bivša devojka, Miona Jovanović.

Stanislav je odmah osetio potrebu da se opravda, s obzirom da za to nije znala ni Maja Marinković, njegova sadašnja izabranica, dok je Miona tvrdila da nije ni znala šta se dogodilo u izolaciji, jer je spavala u tom momentu, pa nije primetila bivšeg:

 

- Čemu ulazak u izolaciju, ako nisi nominovan, go do pojasa, ako nije zbog Mione? - glasilo je pitanje gledaoca za Stanislava Krofaka.

- Ušao sam zbog Alekse, dao mu da jede. U Mionu nisam pogledao - kazao je Stanislav.

- Ja sam tad spavala, ne znam ni da je bio tu - dodala je Miona.

- Mislim da jeste bio tu zbog Alekse. Mogu da potvrdim - kazao je Ša.

Maja nije želela da se meša u ovu temu, pa je samo naglasila da veruje svom dečku i da uopšte nije nesigurna, odnosno, da zna da Krofak nema emocije prema Mioni, nakon što ga je javno ponizila i prevarila sa Ša, pa ga ostavila na televiziji.

Stanislav je svima jasno stavio do znanja da se nikada ne bi pomirio sa Mionom i da ga ni najmanje ne zanima, ali gledaoci i dan-danas smatraju da je Miona trebalo da obavi razgovor sa Krofakom kada je ušao u Belu kuću, te da bi taj razgovor mnoge stvari promenio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading