SASUOLO BLIZU ISPADANJA, ALI MOGU DA SE POHVALE OVIM PODVIGOM: Ekipa iz Emilije Romanje bolja od šampiona Italije!

Autor:

Sport

04.05.2024

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sasuolo je jedini tim koji je porazio Inter ove sezone.

SASUOLO BLIZU ISPADANJA, ALI MOGU DA SE POHVALE OVIM PODVIGOM: Ekipa iz Emilije Romanje bolja od šampiona Italije!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Sasuola imaju razloga da budu ponosni jer su ove sezone uspeli da pobede šampiona Italije, Inter, ne samo jednom, već oba puta. Prvi put su slavili rezultatom 2:1 na gostovanju, dok su drugi trijumf ostvarili na svom terenu rezultatom 1:0. Odlučujući pogodak postigao je Arman Lorijen majstorski u 20. minutu, nakon sjajnog poteza Džoša Doiga.

Sasuolo je pokazao izuzetnu snagu i odlučnost u duelima sa Interom, osvojivši šest bodova protiv ovog renomiranog tima. Iako je Inter imao svoje prilike, uspeo je da zadrži čistu mrežu i ostvari značajne pobede koje ih drže u trci za opstanak u Seriji A.

Iako Sasuolo i dalje ima problema sa plasmanom, sada dele 29 bodova sa Udinezeom, koji je na 18. mestu, sa samo dva boda više od Verone, Frosinonea i Empolija na 15. mestu, i tri boda više od Kaljarija na 14. poziciji. Biće velika borba do kraja sezone za opstanak u Seriji A i biće zanimljivo videti epilog,

Sa druge strane Inter igra samo Seriju A, pa će verovatno izabranici Simonea Inzagija želeti da ostvare sve pobede do kraja kako bi pokazali veliku moć. Ove takmičarske godine odigrali su na vrhunskom nivou u domaćem šampionatu, međutim, rano ispadanje iz Kupa Italije i Lige šampiona, verovatno je malo pokvarilo utisak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading