NIKOLA LAKIĆ PROGOVORIO O PREVARI! Evo šta je rekao o Lejdi Di, pomenuo i partnerku iz spoljnog sveta!

Autor:

Zadruga

04.05.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema potrebe da bilo ko misli da će u nekom trenutku doći do prevare zato što mislim da ne prelazim granice i ne dajem povod da ona posumnja u nešto, tvrdi Nikola.

NIKOLA LAKIĆ PROGOVORIO O PREVARI! Evo šta je rekao o Lejdi Di, pomenuo i partnerku iz spoljnog sveta!

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnik Elite Nikola Lakić kaže da njegov topao odnos sa cimerkom Lejdi Di ne može da mu naruši ono što ima napolju sa Aleksandrom Cokom, tako da nema potrebe da bilo ko misli da će se u nekom trenutku pred kamerama desiti prevara. 

- Nema potrebe da bilo ko misli da će u nekom trenutku doći do prevare zato što mislim da ne prelazim granice i ne dajem povod da ona posumnja u nešto. Prvo smo se družili sa Slobom i sad smo nastavili lepo da se družimo, ja nemam problem sa tim, ljudi imaju pravo da to vide na svoj način. Lejdi i ja imamo mnogo tema za razgovor i mislim da uopšte ne treba da se udavaljamo - rekao je Lakić samouvereno, pa je potom dodao: 

Foto: RTV PINK printscreen

Lejdi Di

 

- Verujem da je svi zovu i da su znatiželjni ali mislim da ona ne vidi ništa što ne može da ugrozi naš odnos i ne verujem da se oglašava u nekom lošem kontekstu, apsolutno sam samouveren i ne vidim razlog da vidim od Lejdi neku simpatiju pa da se odaljim od nje. Ja sam rekao da ne bežim od nekog zaljubljivanja i da to može da se desi ali ja tu ženu obožavam i naše dete isto, tako da ne postoji situacija koja bi mogla da uruši naš odnos.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nikola Lakić

 

Ubrzo se oglasila i Lejdi Di, pa je dala svoj sud.

Ja Lakića ne gledam na taj način i ja ni na jednu pesmu ne ostanem imuna, ja sam za tu pesmu rekla da jako volim i da je izdvajam od većine pesama i nisam znala da moram da vodim računa oko tih stvari, samim našim razgovorima smatram da on dobro poznaje svoju suprugu i siguran je da ona u njega ima poverenja. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading