OGLASILA SE MARIJA KULIĆ! Otkrila šta najviše zamera ćerki Miljani, uplašila je SAMO JEDNA STVAR!

Autor:

Zadruga

04.05.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nišlijka pomno prati dešavalja u Beloj kući...

OGLASILA SE MARIJA KULIĆ! Otkrila šta najviše zamera ćerki Miljani, uplašila je SAMO JEDNA STVAR!

Foto: Pink, red tv

Majka učesnice Elite Miljane Kulić, Marija Kulić kaže da je šokirana nedavnim ponašanjem svoje ćerke u rijalitiju, da se čak uplašila da će da pobegne preko ograde u toku noći. Marija tvrdi da će vreme praznika da smiri njenu naslednicu, iako ne veruje da će to biti na duže staze jer je Miljana u okruženju sa bivšim momkom Nenadom Macanovićem Bebicom.

- Uništena sam zbog nekih događaja, ali mi je drago što se Miljana sad u vreme praznika primirila. Znam ja da ona nikada ne može da bude skroz mirna, ali može da proba. Dokle god je unutra sa Bebicom, znam da nema mira za nju. On nju mnogo forsira da radi sve što ne treba, izvlači ono najgore iz nje, tako da će to da bude tako sve dok se ne razdvoje. Potresa me kad vidim kako se ponaša i kad je u stanju da uradi sve samo da je isteraju napolje, a to je pogrešno! Plašim se da nešto ne zabrlja, nadam se da će ostati mirne glave i nek se drži svakoga samo ne Bebice - rekla je Kulićkina majka za medije. 

Foto: ATA Images

Marija Kulić

 

Podsećamo, učesnica Elite Miljana Kulić napravila je haos kada se uneredila u spavaćoj sobi, pa se nakon svega pravila kao da se ništa ne dešava. Naime, na jednoj grupi koja se na društvenoj mreži Instagram bavi "Elitom" isplivala je šokantna fotografija. Na njoj je krevet na kom Nišlijka spava, a u fokusu je fleka nepoznatog porekla.

Foto: Instagram.com

Marija Kulić

 

Komentari na gorepomenutoj slici razbijaju teoriju da se ne zna šta je ta fleka, i kako je nastala. Korisnici Instagrama tvrde da se Kulićeva zapravo uneredila u krevetu u kom konstantno spava, dok drugi misle da se po krevetu prosuo sok. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading