ZBOG DRUGARICE NARKOMANKE ZAGLAVILA KOD ZELENAŠA: Miona ostala DUŽNA Stanislavu, Ša će morati da ISKEŠIRA vrtoglavu cifru!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivamo strogo čuvanu tajnu skandalozne pevačice!

ZBOG DRUGARICE NARKOMANKE ZAGLAVILA KOD ZELENAŠA: Miona ostala DUŽNA Stanislavu, Ša će morati da ISKEŠIRA vrtoglavu cifru!

Foto: instagram, e-stock, pink/printscreen

Miona, Stanislav, Ša

Miona Jovanović uložila je novac zajedno s još jednom drugaricom da bi otvorile kozmetički salon s laserima, ali je to sve puklo jer joj je drugarica bila zavisnik od narkotika! Naime, naš odlično obavešten izvor ispričao nam je do detalja kako je sve teklo i da je pevačica zbog toga u trenutku izgubila porodični stan. Povratila ga je jer joj je Stanislav Krofak u tome pomogao.

- Iako je Miona oduvek znala da želi da se bavi pevanjem i da joj to bude osnovno zanimanje, morala je da nađe nešto dok ne krenu nastupi i dobra zarada. Naime, od roditelja je uzela jedan deo novca, a drugi je imala, i sve to namenila za otvaranje salona s vrhunskim aparatima za preoblikovanje tela. Imala je 70.000 svog novca u kešu i našla je drugaricu da zajedno ulože u otvaranje luks salona. Međutim, pošto je ta njena drugarica bila na kokainu, a uzimala je i heroin, ona je sve vreme lagala i od tih Mioninih para koje joj je donela plaćala svoje dugove - počinje dobro upućen izvor, a onda nastavlja o haosu koji je tada nastao.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav pomogao Mioni da se spase

- Miona joj je verovala zato što je ta drugarica bila iz dobrostojeće porodice, koja ima jake veze. Međutim, njena porodica nije znala ništa o tome, već kad je Miona otkrila da je drugarica prevarila, tek tada su i oni saznali da je zavisnica i od kokaina, a i od heroina. Kada je shvatila da para nema i da je faktički opljačkana, nije znala šta da radi. Otišla je na vrata porodice njene drugarice i sve im je ispričala, ali oni nisu hteli da čuju za to da oni vraćaju ćerkine dugove. Isterali su Mionu iz kuće i rekli da neće da čuju ni za nju. Uplakana je smogla snage da ode do svog stana - nastavlja prijateljica pevačice koja nam na kraju otkriva i kako je rešila probleme.

- Miona se zadužila kod zelenaša kojima nije imala da vrati sumu u ugovoreno vreme, a kamate su rasle ko lude. Oni su joj tada rekli da više nema stan, da je to njihovo i da im prepiše. Danima je bila očajna, a onda se pojavio Krofak, bez razmišljanja joj je dao novac koji je vratila zelenašima i spasao je da ne izgubi stan. On ćuti o svemu tome, kao što vidite, i neće da je ofira pred kamerama na tu temu. Nije čovek koji će nekome nešto da učini, pa posle da prigovori. Nije mu vratila te pare, ali on se nada da hoće kad se završi "Elita" i ona malo stane na noge s parama od honorara. Nije isključeno da će Ša da vrati njene dugove - završava dobro upućen izvor blizak Mioni.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Miona se jedva izvukla iz dugova

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ana

23.04.2024 10:24

Fina, fina pa ..., mrlja , iako reče Milan da je Miona bez mrlje. Ako je ovo istina a ona vređa i cinkari Stanislava koji joj je pomogao da se izvuče iz blata i dugova, onda je Miona jedna nečasna i podla oooba bez dostojanstva. Svesno će iskoristiti Ša da vrati dug Stanislavu (ako uopšte i ima nameru da vrati dug ) a tako plove kroz život bezdušne osobe bez obraza. Ako je istina ovo što je objavljeno onda je i jasno zašto su Mionini roditelji očajni, zašto ih je sramota i zašto su toliko podržavali Sta islava. Ako je sve istina o dugu i zelenašima te o Stanislavovoj pomoći da se dug isplati a sada o tome ne progovara i ne cinkari Mionu, onda je Stanislav dostojanstven i čovek sa karakterom a Miona i Ša su dno veliko.